reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2019

Carenik, wg. Miesiączki 18 lub 18 października. A z usg jeszcze nie wiem. Ja miałam dostać okres teraz w sobote, testowałam w piątek i byly 2 II. Mieszkasz w Niemczech ?
Współczuje takiego złego samopoczucia :( niestety nic sie na to nie poradzi:(

reklama
Carenik, wg. Miesiączki 18 lub 18 października. A z usg jeszcze nie wiem. Ja miałam dostać okres teraz w sobote, testowałam w piątek i byly 2 II. Mieszkasz w Niemczech ?
Współczuje takiego złego samopoczucia :( niestety nic sie na to nie poradzi:(
Ja wszystko tak samo :-D tez tak samo testowalam i tez jeszcze usg nie mialam.
Mieszkam pod niemiecka granicą (zachpom)

Jotka_Szczotka witamy, gratulacje! :)

Carenik, cześć, krecha fest, gratuluję :)

Matkaroku, zrób dziś dla siebie coś przyjemnego i się trochę zrelaksuj :) dałaś radę z dwójką to i z trójką dasz! [emoji123]

25_pixels no właśnie, u Was po prostu świat nie jest przystosowany do takiej pogody :)

Moje choróbsko chyba jednak jeszcze nie minęło :/ katar niby dużo mniejszy ale dziś zatoki mnie napieprzają.

Trzymam kciuki za wasze wizyty, ja nadal z kiepskim nastawieniem, a jeszcze 2 ciezkie tygodnie w niepewności. Nie umiem się cieszyć bo na razie nie ma z czego.

Dziewczyny uszy do góry! Będzie dobrze.. Choć sama coraz wiecej mam obaw.. Zwłaszcza jak mała mi lobuzuje, krzyczę na nią a ona wcale nie słucha i wtedy uświadamiam sobie, że czasem z jednym sobie nie radzę a co będzie przy dwójce... Ale trzeba będzie jakoś dać radę! Nie ma już innego wyjścia w zaistniałej sytuacji, zwłaszcza że chciałam rodzeństwa dla Lenki, aczkolwiek nie przypuszczalam, że tak szybko nam się uda [emoji14] ale i tak się bardzo ucieszyłam z II kresek :) ale chyba każdą z nas dopadaja czasem takie myśli i wahania jak to będzie, zwłaszcza że po pierwszym porodzie przez jakieś 2-3 miesiące miałam dość kiepskie samopoczucie.. Mam nadzieję, że tym razem się to nie powtórzy.

Kejti kochana rozumiem, że się martwisz, wcale Ci się nie dziwię.. Mocno ściskam kciuki, żeby jednak wszystko wyszło pozytywnie i za 2 tygodnie już będzie serducho mocno biło..

Carenik, no to witaj w klubie ;) ja pierwszą wizyte 1.03 zalicze. Ja mieszkam w Niemczech :)

Czoperka, dzięki kochana :) ale mi dziś nic nie pomoże :( pomoże mi to jak dzień sie skończy ;)

Keejti, kochana wiem że Ci ciężko psychicznie i już jak na szpilkach odliczas czas do kolejnej wizyty. Oby Ci czas leciał szybciej :*

reklama
Czoperka oby Cie bardziej nie rozłożyło! Ja z jakieś 2 tygodnie temu miałam zawalone zatoki.. Głowa tak mnie bolała, że schylić się nie mogłam :/

Do góry