reklama
Anitkaaa2411
Fanka BB :)
Dzień dobry
My już po wizycie u lekarza
Mała ok, rośnie sobie
Dziś po spotkaniu z położną
Kolejna wizyta 3 lipca, kolejne spotkanie z położna i pogaduszka o porodzie i karmieniu - omg tego boję się jak cholera
Miłego dnia
Mała ok, rośnie sobie
Kolejna wizyta 3 lipca, kolejne spotkanie z położna i pogaduszka o porodzie i karmieniu - omg tego boję się jak cholera
Miłego dnia
Angela_Andzia
To super,że córka zdrowa oby do końca! )
Pewnie każda się stresuje,ale nie ma co o tym teraz myśleć tylko trzeba cieszyć się ciąża przyjdzie jeszcze czas,że będziemy często o tym myśleć haha
Pewnie każda się stresuje,ale nie ma co o tym teraz myśleć tylko trzeba cieszyć się ciąża przyjdzie jeszcze czas,że będziemy często o tym myśleć haha
Dzień dobry
Mała ok, rośnie sobie
Miłego dnia
Beata05
Fajnie, że z córeczka wszystko ok [emoji6] nie ma się co stresować [emoji6] tyle dziewczyn dało radę to Ty też dasz.Dzień dobry
Mała ok, rośnie sobie
Miłego dnia
Ja też mam takie zdanie, chociaż łatwiej mi to przyjdzie, bo całą wyprawkę dostałam już od siostry po jej córeczce. Bardzo ładne, jak nowe, głównie z Lela Blanc i GrobagJa sobie znalazłam ostatnio na allegro 2 sukienki, używane, ale jak nowe. I tylko 58zl za obie. Teraz wyszukuje okazje, znalazłam wyprawkę dla malucha za 30zl w okolicy na olx dzieci tak szybko rosną, nie zdążą nic zniszczyć. Nie mówię, że nowych nie kupuję , ale nie skreślam używanych. A jakie Wy macie zdanie?
Anitkaaa2411
@Angela_Andzia
@Beata05
Dziewczyny pewnie że dam rade, dla malej wszystko
Porodu nie boje się nic a nic - narazie
Ale karmienie gdzieś tam siedzi mi w głowie, ale wiadomo wszystko do przeżycia.
I tak jak piszecie teraz cieszę się z malutkiej i tylko czekam na kolejne wygibasy w brzuchu
@Beata05
Dziewczyny pewnie że dam rade, dla malej wszystko
Porodu nie boje się nic a nic - narazie
Ale karmienie gdzieś tam siedzi mi w głowie, ale wiadomo wszystko do przeżycia.
I tak jak piszecie teraz cieszę się z malutkiej i tylko czekam na kolejne wygibasy w brzuchu
Ostatnia edycja:
Anitkaaa2411
Może to kolka ciążowa?Hej, czy macie też problem z kłuciem w okolicy wzgórka łonowego? Dzisiaj strasznie mnie męczy jakby co chwilę szpilkę mi ktoś wbijał. Wizyta u lekarza dopiero za tydzień, ale zastanawiam się czy nie przełożyć na wcześniej
Mówiłam dzisiaj na wizycie że mialam ostatnio ból brzucha, klucie i moj lekarz stwierdził że mogła to być kolka.
Tylko dziwnie tak nisko jak na kolkę, i właśnie nie wiem czy to wiązadła, delikatne skurcze czy wynik kopania dzieckaMoże to kolka ciążowa?
Mówiłam dzisiaj na wizycie że mialam ostatnio ból brzucha, klucie i moj lekarz stwierdził że mogła to być kolka.
reklama
Anitkaaa2411
Dzidziuś raczej nie kopie tak jakby ktoś wbijał szpilkę, nie wiem, może źle myślę.Tylko dziwnie tak nisko jak na kolkę, i właśnie nie wiem czy to wiązadła, delikatne skurcze czy wynik kopania dziecka
Mam nadzieję że to nic groźnego, a jeśli tak Cię to niepokoi to może podejdz do szpitala.
Podziel się: