reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

hahahaha! :laugh2::laugh2: dobre, właśnie miałam się Was pytać jak się czujecie w te upały :D ?
@Angela_Andzia gratuluję córeczki :) :)
Kochana narazie nie jest źle.
Staram się dużo czasu spędzać na dworze, piesek zadowolony.
Oczywiście wybieram ławkę w cieniu :) Telefon, książka, gazeta, woda, duuuużo truskawek i mogę siedzieć. Uciekam od słońca bo od spacerów z pieskiem jestem już dosyć opalona i nie chce wyglądać jak murzyn, a lato dopiero się zaczyna :)

reklama
982238

Pan KACPEREK :)

hahahaha! :laugh2::laugh2: dobre, właśnie miałam się Was pytać jak się czujecie w te upały :D ?
@Angela_Andzia gratuluję córeczki :) :)
Oj takie upały w połowie ciąży to nic.... Najgorzej jest na koniec ciąży w upały, wiem bo mój młodszy syn ma urodziny za 2 dni i to było coś okropnego.... Także teraz to luzik :) brzuszek mały nie przeszkadza, trzeba korzystać :)

Oj takie upały w połowie ciąży to nic.... Najgorzej jest na koniec ciąży w upały, wiem bo mój młodszy syn ma urodziny za 2 dni i to było coś okropnego.... Także teraz to luzik :) brzuszek mały nie przeszkadza, trzeba korzystać :)
No domyślam się, że potem to będzie ciężko wytrzymać ale damy radę hehe :D dlatego tak, teraz korzystam i wypoczywam na świeżym :) o to widzę, że Synuś zodiakalny Bliźniak to wszystkiego najlepszego - sama wczoraj świętowałam swoje urodziny hehe :) :)

No domyślam się, że potem to będzie ciężko wytrzymać ale damy radę hehe :D dlatego tak, teraz korzystam i wypoczywam na świeżym :) o to widzę, że Synuś zodiakalny Bliźniak to wszystkiego najlepszego - sama wczoraj świętowałam swoje urodziny hehe :) :)
Wszystkiego najlepszego! [emoji6]

@Liza ma rację.

Ja pierwszą córkę urodziłam w październiku i od sierpnia to już dla mnie była męka w upały. O ile z rana było ok, to później już cała popuchnieta chodziłam od tego gorąca. I przyszpuszczam, że teraz będzie to samo bo właśnie odkąd jest ciepło to czuję, że dłonie i nogi na wieczór mam lekko opuchniete.

Wszystkiego najlepszego! [emoji6]

@Liza ma rację.

Ja pierwszą córkę urodziłam w październiku i od sierpnia to już dla mnie była męka w upały. O ile z rana było ok, to później już cała popuchnieta chodziłam od tego gorąca. I przyszpuszczam, że teraz będzie to samo bo właśnie odkąd jest ciepło to czuję, że dłonie i nogi na wieczór mam lekko opuchniete.
Oj pewnie ciężko będzie w sierpniu i wrzesniu :rolleyes2:

reklama
Do góry