monitkaz
Fanka BB :)
Wynik ze 2 dni pewnie.Ja prywatnie z USG 3d 120 za wizytę
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wynik ze 2 dni pewnie.Ja prywatnie z USG 3d 120 za wizytę
No właśnie dlatego pytam bo słyszałam że nie na każdego babasa działa, a nie widzi mi się kupić i rzucić w kąt jak mała nie będzie zainteresowana .@Anitkaaa2411 ja pożycze do przetestowania od siostry, jak się sprawdzi to kupie nowego u niej statystyki wyglądają tak, że na 3 dzieci szumiś działał tylko na 1 dziecko
Podobno można aplikację na telefon ściągnąć, która wydaje dźwięki jak miś szumiś, więc może na początek warto tego spróbowaćNo właśnie dlatego pytam bo słyszałam że nie na każdego babasa działa, a nie widzi mi się kupić i rzucić w kąt jak mała nie będzie zainteresowana .
Dobry pomysł z przetestowaniem, my nie mamy od kogo pożyczyć.
Ooooo dobrze wiedzieć, dziękiPodobno można aplikację na telefon ściągnąć, która wydaje dźwięki jak miś szumiś, więc może na początek warto tego spróbować