Liza
Fanka BB :)
Ja będę miała w 19+6 więc przełom 20/21tc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi lekarz powiedzial ze najlepiej po 20 tygodnia bo dzidzius jest znacznie wiekszy wiec chyba dobrze ze sie tak wpasujesz
Super! Nawet Milenka się cieszy ja nie mogę doczekać się jutrzejszego badania.No i my po badaniu
Potwierdzone że Milenka
Wszystko dobrze
Zobacz załącznik 978310Zobacz załącznik 978311
Jakie fajne zdjęcia gratulacje udanej wizyty i zdrowej córci !No i my po badaniu
Potwierdzone że Milenka
Wszystko dobrze
Na echo serca płodu także zapisaliśmy się. Mimo iż lekarz zapewniał nas, że wszystko jest dobrze mówił że namawia pacjentki aby zrobily. Takie badanie jest bardziej dokladne jeśli chodzi o serduszko małej, więc robimyJakie fajne zdjęcia gratulacje udanej wizyty i zdrowej córci !
Kciuki za dzisiejsze wizyty i badania
Ja połówkowych nie robię, za to w czwartek jadę na badanie Echo serca płodu.
U mnie identyczna sytuacjaNa echo serca płodu także zapisaliśmy się. Mimo iż lekarz zapewniał nas, że wszystko jest dobrze mówił że namawia pacjentki aby zrobily. Takie badanie jest bardziej dokladne jeśli chodzi o serduszko małej, więc robimy
I co tez bedzisz robic w ginemedice?Na echo serca płodu także zapisaliśmy się. Mimo iż lekarz zapewniał nas, że wszystko jest dobrze mówił że namawia pacjentki aby zrobily. Takie badanie jest bardziej dokladne jeśli chodzi o serduszko małej, więc robimy
Ja pisałam boję się, że nie będę wiedziała, że to już, albo że to jeszcze nie teraz. Też tak macie? A i nie znasz dnia i godziny. Mój tata jest na emeryturze, więc pewnie on mnie zawiezie, a swoje lata ma i dla niego to daleekoKtoś tutaj pisał o odleglosci 25 km od szpitala, ja do szpitala, w którym pracuje mój lekarz mam 50 km, a jeszcze na dodatek na tym odcinku autostradę remontują i zdarzają się spore korki. W razie czego mam też szpital bliżej, w mojej miejscowości, ale ma dość kiepskie opinie..