U mnie identycznie. Teraz częściej zdarzy się zgaga niż mdłości.Współczuję U mnie mdłości ustąpiły książkowo, na początku drugiego trymestru
reklama
Liza
Fanka BB :)
Ooo dokładnie mdłości brak za to zgaga zawitała, i obowiązkowe zimne mleko w lodówce musi być i późno jeść nie mogęU mnie identycznie. Teraz częściej zdarzy się zgaga niż mdłości.
Ja jeszcze nie mam na takim etapie,żeby lapalo codziennie, więc jeszcze aż tak nie narzekam, ale jak się pojawi to istny ogień.. Pamiętam, że w poprzedniej ciąży to później się pojawiła.Ooo dokładnie mdłości brak za to zgaga zawitała, i obowiązkowe zimne mleko w lodówce musi być i późno jeść nie mogę
Ponoć na intensywność zgagi mają wpływ rosnące u dziecka włosy, ale to chyba raczej coś w stylu przesądu niż fakt
Liza
Codziennie też nie mam ale trzeba być przygotowanymJa jeszcze nie mam na takim etapie,żeby lapalo codziennie, więc jeszcze aż tak nie narzekam, ale jak się pojawi to istny ogień.. Pamiętam, że w poprzedniej ciąży to później się pojawiła.
Ponoć na intensywność zgagi mają wpływ rosnące u dziecka włosy, ale to chyba raczej coś w stylu przesądu niż fakt
Przesąd, z każdym miałam zgage a tylko średni syn miał ciemna bujną czuprynke
Sweety0802
No to ja zgagi nie mam za bardzo (chociaż tyle), a ostatnio to mam ochotę na pomarańcze i soki, więc bym musiała jeszcze z tego zrezygnować
Sweety0802
Na 12 mam wizytę u ginekolog, nie mogę się już doczekać
Beata05
Ja zgagi też nie mam, a chodzi za mną cały czas czekolada i inne słodkościNo to ja zgagi nie mam za bardzo (chociaż tyle), a ostatnio to mam ochotę na pomarańcze i soki, więc bym musiała jeszcze z tego zrezygnować
Beata05
Czekamy na wiadomości z wizytyNa 12 mam wizytę u ginekolog, nie mogę się już doczekać
reklama
Sweety0802
To ja od kilku dni mam loda w zamrażarce, tylko czeka na moją chęć wczoraj obżarłam się winogronami. Mam ochotę na owoceJa zgagi też nie mam, a chodzi za mną cały czas czekolada i inne słodkości
Podziel się: