Nie. Oge bo mam stwierdzina zagrożona ciąże. Mam krwiaka
Czemu nie idzie sie poprzytulać? ja tam żadnych zakazów od lekarza nie dostałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czemu nie idzie sie poprzytulać? ja tam żadnych zakazów od lekarza nie dostałam
Ja juz kupiłam poduche i jest mega wygodna maż z psiakiem mi ja podbierają czasamiA ja znów śpię kiepsko i dziś postanowiłam że zamawiam ta poduche motherhood w kształcie C.
Ja w pierwszej ciazy chyba 7 na plus, w drugiej 8 a teraz do tej pory 2,5 ale było więcej i spadlo
Przykro mi ale bedzie dobrze nadrobicie pozniej :*Nie. Oge bo mam stwierdzina zagrożona ciąże. Mam krwiaka
Przykro mi ale bedzie dobrze nadrobicie pozniej :*
Hmmm jakby mi maz tak powiedział to chyba bym focha strzeliła :/Watpie bo mój mąż boi się seksu w takim stanie z resztą ja pewnie też już do końca ciąży nie będę chciała nawet jeśli będzie dobrze.. Poza tym cytuję : odrzucaja mnie kobiety w ciąży.. To takie podsumowanie męża [emoji23]
ach Ci mężczyźni. No na razie nanpewno dużo stresu i nie będzie łatwo ale jak sie wszystko uspokoi to na pewno wróci wszystko do normy. Trzymam kciuki a i może mąż zobaczy ze kobieta w ciąży też jest seksi bo pamietajcie kobietki ze to że nam brzuszek rośnie i parę rozstępów sie pojawia to i tak jestemy cudowne :*Watpie bo mój mąż boi się seksu w takim stanie z resztą ja pewnie też już do końca ciąży nie będę chciała nawet jeśli będzie dobrze.. Poza tym cytuję : odrzucaja mnie kobiety w ciąży.. To takie podsumowanie męża [emoji23]
Nie wiedziałam, że tak jest z tą wagą przy kolejnej ciąży. U mnie próba porodu naturalnego zakończyła się cc, przez brak postępów w rozwarciu, mimo podawanej kroplowki z oksytocyny.
Tym razem ze względu na tą sytuację, też mam prawo wyboru i właśnie mocno się nad tym zastanawiam. Mąż namawia mnie na cc.
Hmmm jakby mi maz tak powiedział to chyba bym focha strzeliła :/
Gdzie tam focha.
Kara by była okrutna, bolesna i nieoczekiwana.
Co za pień jeden...sorry ale już mógł się ugryźć w język.
A najlepiej go sobie odgryźć.