monitkaz
Fanka BB :)
Dla mnie też boli brzusio tak naprawdę od samego początku. Jestem w pierwszej ciąży i chyba tak to mocno wszystko rośnie i się rozciąga temu boli . Z maleństwem do tej pory wszystko w porządku taka mamy urodę że brzuszek boli i już. Jak dużo osób pytam to mówią że im nie bolało nic a jedna koleżanka mówiła że do połowy ciąży też pierwszej na nospie była , więc co kobietka to inne objawy. Wiadomo że wszystko niepokoi ale ten niepokój w niczym nie pomoże, trzeba tylko na siebie uważać i słuchać lekarza i będzie dobrze... Nasze babcie całe ciąże nie wiedziały co z dzieckiem się dzieje nie było kiedyś takiego dostępu do USG i do lekarzy a tym bardziej internetow a jakoś żyły i rodziły zdrowe dzieci :-) i u nas będzie dobrze;-)
Dokladnie, kiedys nie bylo usg, internetu to i sie babki nie nakrecaly ja tez uwazam, ze taka moja uroda i to tez moja 1 ciaza...ja dostalam na ostatniej wizycie progesteron dopochwowo, aby te macice wyciszyc, ale czy sie wyciszyla? No raczej nie.....moja ciotke w 1 ciazy tez wszystko kuło w brzuch i ona tez brala nospe....