Witajcie drogie przyszle mamy Chcialabym do Was dolaczyc ze swoim terminem na 02.10. Jest to moja druga ciaza, pierwsza stracilismy w pazdzierniku. Udalo sie juz w pierwszym cyklu po poronieniu i obecnie mamy 14 tydz zdrowej i prawidlowej ciazy
reklama
Dzień dobry wszystkimHej wam,u mnie też 7pazdziernik
U nas też 7 października
Tak pierwsza, wyczekana <3@MsSparrow_25 Witamy serdecznie to pierwsza ciążą?
Liza
Fanka BB :)
Witam wszystkie nowe mamy
patkapateczka
Witaj na grupie.Witajcie drogie przyszle mamy Chcialabym do Was dolaczyc ze swoim terminem na 02.10. Jest to moja druga ciaza, pierwsza stracilismy w pazdzierniku. Udalo sie juz w pierwszym cyklu po poronieniu i obecnie mamy 14 tydz zdrowej i prawidlowej ciazy
Podobnie jest u mnie 14tc druga ciąża. Pierwsza poroniona w sierpniu. Tym razem również udało się zajść w pierwszym cyklu starań.
A teraz ciaza rozwija się prawidłowo?Witaj na grupie.
Podobnie jest u mnie 14tc druga ciąża. Pierwsza poroniona w sierpniu. Tym razem również udało się zajść w pierwszym cyklu starań.
Ja sie strasznie bałam jak zobaczyłam dwie kreski kolejny raz ale tym razem maluszek ma sie dobrze. W pierwszej ciazy od początku kłopoty.
patkapateczka
We wtorek miałam usg genetyczne nie ma żadnych nie prawidłowości wszystko jest dobrze wczoraj miałam wizytę u swojego lekarza wszystko jest w porządku mam się nie zamartwiać.A teraz ciaza rozwija się prawidłowo?
Ja sie strasznie bałam jak zobaczyłam dwie kreski kolejny raz ale tym razem maluszek ma sie dobrze. W pierwszej ciazy od początku kłopoty.
reklama
To teraz juz musi byc dobrze na kiedy masz termin?We wtorek miałam usg genetyczne nie ma żadnych nie prawidłowości wszystko jest dobrze wczoraj miałam wizytę u swojego lekarza wszystko jest w porządku mam się nie zamartwiać.
Podziel się: