patkapateczka
Fanka BB :)
OM 06.10To teraz juz musi byc dobrze na kiedy masz termin?
USG 01.10
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OM 06.10To teraz juz musi byc dobrze na kiedy masz termin?
To i ja witam, także 7.10Hej wam,u mnie też 7pazdziernik
Tak może być sporo nas jest z początkiem października to możemy się załapać już na wrzesieńCiekawe jak przyjdzie do rodzenia czy faktycznie będzie taki bum 7 października, czy rozłoży się to jednak w czasie podejrzewam, że sporo z nas zacznie się już we wrześniu rozpakowywać
U mnie termin z om 08.10. a z usg 05.10.
Podejrzewam ze wcześniej☺ ja mam termin na 02.10 a z USG na 28.09 wiec może będzie wcześniejCiekawe jak przyjdzie do rodzenia czy faktycznie będzie taki bum 7 października, czy rozłoży się to jednak w czasie podejrzewam, że sporo z nas zacznie się już we wrześniu rozpakowywać
U mnie termin z om 08.10. a z usg 05.10.
Pewnie, że możesz, witamy! O proszę, to spore grono gratulacje!Cześć, czy mogę dołączyć? 9t5d, wg usg termin na 31.10
W domku 4 pociechy, i jeden aniołek z czerwca zeszłego roku w niebie