reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
Ciekawe jak przyjdzie do rodzenia czy faktycznie będzie taki bum 7 października, czy rozłoży się to jednak w czasie :D podejrzewam, że sporo z nas zacznie się już we wrześniu rozpakowywać :)
U mnie termin z om 08.10. a z usg 05.10.

Ciekawe jak przyjdzie do rodzenia czy faktycznie będzie taki bum 7 października, czy rozłoży się to jednak w czasie :D podejrzewam, że sporo z nas zacznie się już we wrześniu rozpakowywać :)
Tak może być sporo nas jest z początkiem października to możemy się załapać już na wrzesień:)

Podejrzewam ze wcześniej☺ ja mam termin na 02.10 a z USG na 28.09 wiec może będzie wcześniej

Tak, istnieje duże prawdopodobieństwo , że ok 15 września zacznie się sezon rozpakowań :D mam nadzieję, że nikomu nie przytrafi się jakoś dużo wcześniej..

W poprzedniej ciąży urodziłam w 38+1 - termin na 11 maja a urodziłam 29 kwietnia ;)

Cześć, czy mogę dołączyć? 9t5d, wg usg termin na 31.10 :)
W domku 4 pociechy, i jeden aniołek z czerwca zeszłego roku w niebie :)

reklama
Do góry