Nanya
(Samo)dzielna Mama
Czyżby dziś były już pierwsze usg prenatalne? Z tabelki widzę, że mają go dziś @etatnamame i @napewnonie [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie mam problemów, a dzisiaj zwykła wizyta, Joe prenatalne.10+3
Uuu to jestem ciekawa tych prenatalnych waszych ! Ja jeszcze dwa tygodnie czekania.
W piątek robiłam znowu badania na tsh. I nadal wysoki wynik 3,5. Biore euthyrox juz od 3 tygodni (wtedy wynik byl 3,8) . Dawkę 25mg, na weekend 37,5 mg. Wczoraj zadzwoniłam do specjalistki i zaleciła brać dawkę 50mg.. ale powiedziala tez ze po wysluchaniu wynikow na ft4, anty tg, anty tfo to niby po porodzie nie bede musiala dalej faszerowac sie tabletkami. A wy jak? Macie problem z tarczycą w trakcie ciąży? Ja przed ciążą wszystko w normie miałam.
Napisałam do Aniaslu, może zapomniałaA wiadomo coś może w kwestii wątku zamkniętego?