reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

10+2

Cześć dziewczyny,

Miałam wizytę o 10:30 i się melduje :) na szczęście wszystko ok, serduszko dalej bije a fasolka jest odpowiednia duża jak na wiek ciazy :) mam tylko o 3 dni młodsza ciąże w stosunku do daty z OM, ale lekarz powiedział, ze to w zupełności normalne. Teraz za 2 tygodnie, tj. 02.04 mam badania prenatalne (u innego lekarza), a kolejna wizyta u mojego lekarza prowadzącego za 4 tygodnie, 16.04. Wielka ulga, ale wciąż trzeba o siebie dbać :)
Gratulacje :) miło czytać takie dobre informacje. Mam nadzieje że 2 kwietnia też będę miała dobre wieści do przekazania :)

reklama
A we mnie chyba jakieś siły w końcu wstąpiły [emoji33][emoji4] posprzątałam całe piętro dolne. Pranie skończone. Obiad się robi. Kurtki zimowe pochowane. Auto odkurzone. Za małe rzeczy dzieci z szaf wyjęte i schowane. Nawet byłam w stanie coś zjeść normalnie. Szok! Aplikacja pokazuje 10+1 może dlatego? Oby tylko tak zostało [emoji28] pozdrowienia dla chorowitek. My zbieramy się na terapię i zakupy [emoji33][emoji383][emoji385]

A we mnie chyba jakieś siły w końcu wstąpiły [emoji33][emoji4] posprzątałam całe piętro dolne. Pranie skończone. Obiad się robi. Kurtki zimowe pochowane. Auto odkurzone. Za małe rzeczy dzieci z szaf wyjęte i schowane. Nawet byłam w stanie coś zjeść normalnie. Szok! Aplikacja pokazuje 10+1 może dlatego? Oby tylko tak zostało [emoji28] pozdrowienia dla chorowitek. My zbieramy się na terapię i zakupy [emoji33][emoji383][emoji385]
Moja aplikacja pokazuje 10+0, a brak siły i energii z dnia na dzień coraz większy. Czekam na lepsze czasy :D

@25_pixels podziel się z nami tą energią, bo ja podobnie jak @Julietta2017 od kilku dni coraz gorzej się czuję, nawet mdłości mi się nasiliły

No to ja dziewczyny po wizycie u lekatza rodzinnego. Zapalenie zatok. Dostałam krople dla kobiet w ciazy, płukanknę i antybiotyk. Wszystko zatwierdził mój gin. Jak zacznę brać to może wvkońcu jutro prześpie noc....

11+4
Witam się wieczornie znowu pogoda się popsuła i pół dnia przespałam ale jutro juz wizyta i powoli zaczynam się stresować czy wszystko wporzadku...
Mnie podoblewa gardło więc lecze się herbatka z miodem i cytryna mam nadzieję że niedługo minie

Dziewczyny współczuję Wam problemów zdrowotnych, oby szybko minęło każdej z Was!

@Andziabn kciuki za jutrzejszą wizytę!

Ostatnia edycja:
Zdrówka dla chorowitek!

Ta pogoda okropna znów wieje, nic dziwnego że łatwo coś złapać....
U mnie samopoczucie różne, raz lepiej, raz gorzej... Wybredna co do jedzenia jestem, a dziś wymyśliłam sałatkę warzywna i juz zrobiona się chłodzi :) mam nadzieję że mi zaskakuje i zjem ja więcej niż tylko raz:confused::laugh2:

Maz pojechał na noc do pracy, zaraz do spania, a w nocy 2-3razy wstaje do wc, uciążliwe strasznie ale coz, byle do 28 marca bo wtedy wizyta :)

reklama
10+3
Cześć dziewczyny, u mnie dzisiaj intensywny dzień w pracy, później spotkanie ze znajomymi, nawet nie miałam czasu tu zajrzeć, ale nadrobiłam! :)
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za jutrzejsze, ja jutro też wizytuję. :)

Do góry