reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

To ja robiłam na HIV i normalnie wszystkie wyniki miałam na necie. Nie było tylko grupy krwi (mimo że to druga ciąża to mój lekarz kazał zrobić, bo ponoć nie tyle grupa co czynnik może się zmieniac) , ale zostałam o tym uprzedzona.
No to widzisz...
Akurat w tym laboratorium robiłam badania, bo w nim mają w soboty otwarte, a teraz w tygodniu rano nie mam za bardzo możliwości ich zrobić. A tu będę musiała iść po wynik... No nic, nie mam wyjścia, ale mogliby chociaż uprzedzić.

reklama
@Nanya no właśnie u moich obiad jest wcześnie bo o 12:30 więc w domu koło 15-16 chętnie coś zjedzą.

@kasik90 śniadanie jedzą w domu. Do przedszkola przychodzą na 8:30 i wtedy jest przedszkolne śniadanie / drugie śniadanie. Ja im pakuje do śniadaniówki jakieś przekąski, bo oni po domowym śniadaniu nie są na tyle głodni żeby jeść drugie śniadanie w pkolu.

Ja tam nie wierzę w to że smaki na słodkie lub kwaśne wróżą płeć dziecka :)

@Nanya no właśnie u moich obiad jest wcześnie bo o 12:30 więc w domu koło 15-16 chętnie coś zjedzą.

@kasik90 śniadanie jedzą w domu. Do przedszkola przychodzą na 8:30 i wtedy jest przedszkolne śniadanie / drugie śniadanie. Ja im pakuje do śniadaniówki jakieś przekąski, bo oni po domowym śniadaniu nie są na tyle głodni żeby jeść drugie śniadanie w pkolu.

Ja tam nie wierzę w to że smaki na słodkie lub kwaśne wróżą płeć dziecka :)
To ja moją prowadzam na 8:00 bo w któreś dni (nie pamiętam dokładnie w które) ma logopede właśnie zaraz o 8:00, a śniadanie mają dopiero o 9:00.

Osz kurde jednak wyhodowalam sobie Escheriche coli :( muszę napisać do mojego gina, bo tak się umawialiśmy..

@Amica20 a u Ciebie jaka bakteria wyszła? I przy okazji to.. Jak żyjesz?

Ostatnia edycja:
@Nanya u nas to samo. Dzieci jedza w przedszkolach a dla nas samych jakos sie nie chce. Mąż rzuca palenie to zacznie więcej jeść. Tez czasem gotowce z baru mlecznego albo obiady na dwa dni

Wybaczcie, musiałam [emoji1787]
1552742003862.jpeg

reklama
Do góry