reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

@25_pixels to tak samo jak np z acardem i innymi temu podobnymi lekami. Kiedys satwnowczo nie bo moze szkodzic dziecku a nie mija pare lat i zmiana frontu. Na mamaginekolog jest to swietnie wyjasnione.

W pierszej ciazy nie mialam prentalnych typu test pappa, byla badana przeziernosc karkowa, kosc nosowa itp ale to 12 lat temu. Zobacze gdzie mnie skieruje moja lekarka. Ona pracuje tez w szpitalu wiec moze nie bede musiala leciec do tej z nfz, Ale moja siostrzenca ma termin na lipiec i mowila ze ona miala wszytskie badania prenatalne (ma 25 lat) bo sa jakies dofinansowania z unii i robia bezplanie dla kazdego na slasku. Przynajmniej tak bylo jak ona robila. No nic musze sie uzbroic w cierpiwosc do pon.
Tak, ja się zapisałam na darmowe prenatalne z tego programu :)

reklama
Tak, ja się zapisałam na darmowe prenatalne z tego programu :)
Ja też idę z tego programu. Tylko on jest dla kobiet poniżej 35 roku życia. Najbliżej mnie jest w Bytomiu, Katowicach i Rudzie Śląskiej, wystarczy w wyszukiwarkę wpisać "darmowe badania prenatalne".
[emoji3526]

@25_pixels ta ale nie przede mna:p

Ja też idę z tego programu. Tylko on jest dla kobiet poniżej 35 roku życia. Najbliżej mnie jest w Bytomiu, Katowicach i Rudzie Śląskiej, wystarczy w wyszukiwarkę wpisać "darmowe badania prenatalne".
[emoji3526]
aaa no a ja sie łapie na te powyzej co maja stale za darmo:D
Zobacze co mi moja gin powie. Licze ze sama cos wykombinuje z racji mojego wieku;P a jak nie to ide po skierowanie do wred baby z przychodni. Za sama mysl mi słabo.

Ja w poprzedniej ciąży byłam na prenatalnych prywatnie, u innego lekarza, ba nawet w innym mieście (nawet sprawdzałam czy ta lekarka u której robiłam prenatalne ma ten certyfikat o którym tu pisalyscie jakiś czas temu i okazuje się, że jest w tym rejestrze, także fajno :) ) i teraz raczej nie pozostaje mi inna opcja jak odpłatnie, chyba że ten program, o którym piszecie jest też w łódzkim :)

Ja w poprzedniej ciąży byłam na prenatalnych prywatnie, u innego lekarza, ba nawet w innym mieście (nawet sprawdzałam czy ta lekarka u której robiłam prenatalne ma ten certyfikat o którym tu pisalyscie jakiś czas temu i okazuje się, że jest w tym rejestrze, także fajno :) ) i teraz raczej nie pozostaje mi inna opcja jak odpłatnie, chyba że ten program, o którym piszecie jest też w łódzkim :)
Spróbuj poszukać, może się trafi. [emoji3526]

reklama
Do góry