reklama
Nie, ja jestem umówiona z moją doktor że wystawi mi lekarz na NFZ z którym ona jest umówionaA jak dostane skierowanie na badania prenatalne od prywatnego lekarza to moge isc na nfz?
25_pixels
Fanka BB :)
U nas tata może nie metal ale też cięższe rockowe klimaty,ale z powodzeniem je synowi wdraża,mój 4latek za to sam włącza sobie coś w stylu funku.
Moj młody, wtedy chyba 7latek, raz w szkole przy rozmowach o piosenkach powiedział, że jego ulubiona to „ona czuje we mnie piniądz” [emoji23][emoji23][emoji23] całe szczęście, że miał nieco problem z przetłumaczeniem na angielski. [emoji12] ale polscy koledzy tez wiedzieli co to za muza i przytakiwali [emoji23]
25_pixels
Niby pomagają na mdłości, zakłada się je na nadgarstki.
Miałam i mi nic nie pomogło. Ale każda babeczka jest inna.
G
gość17
Gość
No chyba że są wskazania,ja mam skierowanie że względu na poronienie i jakiś tak ginekolog zdecydowała ja mam 28lat. Jakos mi się wydawało że około 13 tyg było takie szczegółowe usgTak za darmo po 35 roku, chyba że prywatnie to już się płaci
Hej dziewczyny! Co do prenatalnych ja mam badanie 02.04 natomiast odebrałam wyniki moczu i pH 8, dodatkowo pieczenie cewki, niby badanie moczu ok, tylko to pH zasadowe.... a przede wszystkim to pieczenie cewki, które utrzymuje się od wtorku Pije sok z żurawiny, biorę urosept 3x1, dużo wody z cytryna, ale piecze tak jak piekło... a jak u Was te sprawy ?
25_pixels
Tylko właśnie po 35 roku jest że względu na wiek no i za darmo na NFZ. Ja się nie znam bo będę miała je pierwszy raz. Te w 13 tygodniu to wykonuje twój własny ginekolog a prenatalne to już wyższsi uczeni. Tak mi tłumaczyła ginekolog.No chyba że są wskazania,ja mam skierowanie że względu na poronienie i jakiś tak ginekolog zdecydowała ja mam 28lat. Jakos mi się wydawało że około 13 tyg było takie szczegółowe usg
MamaLove ja mam bakterie
reklama
Tylko właśnie po 35 roku jest że względu na wiek no i za darmo na NFZ. Ja się nie znam bo będę miała je pierwszy raz. Te w 13 tygodniu to wykonuje twój własny ginekolog a prenatalne to już wyższsi uczeni. Tak mi tłumaczyła ginekolog.
MamaLove ja mam bakterie
Jak sobie z nimi „radzisz” ? U mnie bakterii nie ma, ale nie wiem sama skąd to pieczenie...
Podziel się: