reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
U nas tata może nie metal ale też cięższe rockowe klimaty,ale z powodzeniem je synowi wdraża,mój 4latek za to sam włącza sobie coś w stylu funku. :)

Moj młody, wtedy chyba 7latek, raz w szkole przy rozmowach o piosenkach powiedział, że jego ulubiona to „ona czuje we mnie piniądz” [emoji23][emoji23][emoji23] całe szczęście, że miał nieco problem z przetłumaczeniem na angielski. [emoji12] ale polscy koledzy tez wiedzieli co to za muza i przytakiwali [emoji23]

Hej dziewczyny! Co do prenatalnych ja mam badanie 02.04 natomiast odebrałam wyniki moczu i pH 8, dodatkowo pieczenie cewki, niby badanie moczu ok, tylko to pH zasadowe.... a przede wszystkim to pieczenie cewki, które utrzymuje się od wtorku ☹️ Pije sok z żurawiny, biorę urosept 3x1, dużo wody z cytryna, ale piecze tak jak piekło... a jak u Was te sprawy ?

@Czoperka mam ciuszek choć nie kupiłam go dla siebie. Ale teraz przyda się idealnie. Jest świąteczny i akurat ten rozmiar [emoji23]pokaże ci jak wrócę. Teraz spadamy na warsztaty dla dzieci. Młody buduje dziś zegar czy coś koło tego.

No chyba że są wskazania,ja mam skierowanie że względu na poronienie i jakiś tak ginekolog zdecydowała :) ja mam 28lat. Jakos mi się wydawało że około 13 tyg było takie szczegółowe usg
Tylko właśnie po 35 roku jest że względu na wiek no i za darmo na NFZ. Ja się nie znam bo będę miała je pierwszy raz. Te w 13 tygodniu to wykonuje twój własny ginekolog a prenatalne to już wyższsi uczeni. Tak mi tłumaczyła ginekolog.
MamaLove ja mam bakterie

reklama
Tylko właśnie po 35 roku jest że względu na wiek no i za darmo na NFZ. Ja się nie znam bo będę miała je pierwszy raz. Te w 13 tygodniu to wykonuje twój własny ginekolog a prenatalne to już wyższsi uczeni. Tak mi tłumaczyła ginekolog.
MamaLove ja mam bakterie

Jak sobie z nimi „radzisz” ? U mnie bakterii nie ma, ale nie wiem sama skąd to pieczenie...

Do góry