reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

7+6

Hej :)
Dzieci w przedszkolu, zakupy, śledzik w sosie musztardowym i chwila na kanapie [emoji14] dzisiaj jedziemy w Góry Świętokrzyskie i muszę zacząć pakować naszą rodzinę. Nie wiem jakiej pogody się tam spodziewać [emoji15]

reklama
7+6

Hej :)
Dzieci w przedszkolu, zakupy, śledzik w sosie musztardowym i chwila na kanapie [emoji14] dzisiaj jedziemy w Góry Świętokrzyskie i muszę zacząć pakować naszą rodzinę. Nie wiem jakiej pogody się tam spodziewać [emoji15]
Oo super macie :) Na ile jedziecie? Ja w tym roku będę musiała zrezygnować z planów co do naszych Polskich Tatr :( miały być czerwone wierchy.... ale pewnie nie wytrzymam i w jakieś dolinki maj/czerwiec pojedziemy:) no ale za rok już Tatry we 4 :)

Oo super macie :) Na ile jedziecie? Ja w tym roku będę musiała zrezygnować z planów co do naszych Polskich Tatr :( miały być czerwone wierchy.... ale pewnie nie wytrzymam i w jakieś dolinki maj/czerwiec pojedziemy:) no ale za rok już Tatry we 4 :)
Na weekend tylko :) a na Czerwonych Wierchach akurat byłam w ciąży hehe :) jakoś w piątym miesiącu. Też mi się marzą Tatry :)

My mieliśmy plan Ciemniak, Krzesanica, Małołączniak :)
A to z ostatniego naszego wypadu :)
1.png

ja chciałam dziś paszport odebrać to ludzi było chyba ze 100. jak składałam to po korytarzu hulał wiatr i nikogo a dziś jakiś pogrom. więc pomyślałam, że nie będę koczować i zakładać obozowiska- wrócę we wtorek o poranku :) dziś też wolne więc odkurzacz, mop i kapuśniak :D wczorajsza depresja minęła :)

reklama
Do góry