reklama
Klaudia555
Fanka BB :)
Oo super macie Na ile jedziecie? Ja w tym roku będę musiała zrezygnować z planów co do naszych Polskich Tatr miały być czerwone wierchy.... ale pewnie nie wytrzymam i w jakieś dolinki maj/czerwiec pojedziemy no ale za rok już Tatry we 47+6
Hej
Dzieci w przedszkolu, zakupy, śledzik w sosie musztardowym i chwila na kanapie [emoji14] dzisiaj jedziemy w Góry Świętokrzyskie i muszę zacząć pakować naszą rodzinę. Nie wiem jakiej pogody się tam spodziewać [emoji15]
Klaudia555
A co śledzi to plan na dziś zrobić pełną miskę z cebulką
Czoperka
Na weekend tylko a na Czerwonych Wierchach akurat byłam w ciąży hehe jakoś w piątym miesiącu. Też mi się marzą TatryOo super macie Na ile jedziecie? Ja w tym roku będę musiała zrezygnować z planów co do naszych Polskich Tatr miały być czerwone wierchy.... ale pewnie nie wytrzymam i w jakieś dolinki maj/czerwiec pojedziemy no ale za rok już Tatry we 4
Klaudia555
My mieliśmy plan Ciemniak, Krzesanica, Małołączniak
A to z ostatniego naszego wypadu
Czoperka
Super! A po Beskidach chodzicie?My mieliśmy plan Ciemniak, Krzesanica, Małołączniak
Zobacz załącznik 945466
Nanya
(Samo)dzielna Mama
Ja jadłam na śniadanie i do tej pory mi się odbija [emoji2960]A co śledzi to plan na dziś zrobić pełną miskę z cebulką
dorzynka
ja chciałam dziś paszport odebrać to ludzi było chyba ze 100. jak składałam to po korytarzu hulał wiatr i nikogo a dziś jakiś pogrom. więc pomyślałam, że nie będę koczować i zakładać obozowiska- wrócę we wtorek o poranku dziś też wolne więc odkurzacz, mop i kapuśniak wczorajsza depresja minęła
reklama
Carenik
Ja preferuje kopertowki.
Zobacz załącznik 945514
Co powiecie o takich bodziakach?
Podziel się: