reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mi lekarz powiedział że jak mi się skróci do 2,5 to wtedy od razu pessar.
Szkoda tylko że wyrzuciłam pessar z poprzedniej ciazy bo nie wiedziałam że to wielokrotnego użytku.

reklama
A dodaj sobie kiedys w trakcie tluczenia tak z 1/3 szklanki. Ja to sie śmieje, bo moja teściowa np zaprasza nas na niedzielny obiad i sama go nie. Ona kolacji nie je, na sniadanie mace czy suchary i tylko pije figure 1. Boje sie pomyslec jakie ona ma niedobory w ogranizmie.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziwna sytuacja :D Ja nie wiem czy jutro się nie pokuszę :) Ziemniaki to coś co chętnie w ciąży jem. Przed ciążą mogły dla mnie nie istnieć. Natomiast w pierwszym trymestrze nie miałam ochoty na nic poza ziemniakami ze śmietaną lub białym serem oraz frytkami. Teraz jem więcej w tym owoce, ale z przyjemnością zrobię sobie ziemniaczki z warzywami (jakby ziemniak nie był warzywem :D) :) Mniam!

Co 2 tygodnie wizyta - 100zł koszt .
Ona układ pod ciebie co lubisz itp diete a przy tym tam waży i mierzy coś tam .
Ile wazysz?
Mi sie musi chcieć bo niestety po cc o ćwiczeniach moge pomyśleć troszkę później a sama sobie dobrej diety nie rozpisze [emoji4] a mam co zrzucać [emoji23] w grudniu zaczelam ćwiczyć to w styczniu zaszlam [emoji3]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 22t0d [emoji594]
Obecnie niecałe 75kg. Nie czuję się źle, ale wiem, że mniej będzie lepiej.
Zastanowię się nad dietetykiem
Ja z kolei zrzucałam właściwie mimochodem od września '16- zeszło jakieś 9kg!

[emoji214] Kinga - 4.04.15 [emoji480][emoji166]
[emoji173] Michał - 21+4

Ja juz od poczatku 6 kg przytylam...
Wizyta dopiero 21...ciekawe ile bede wtedy warzyla...
Patrzylam wlasnie pieluchy na feddo i patrzylam na te pampersy newborn i mini za 99.99 zl...za prawie 200 szt...chyba zamowie
Myślisz o tym zapasie na miesiąc? Newborn + mini 168szt? Cena za sztukę to jakieś 0,59gr- jak na pampersy premium to się opłaca!

[emoji173] Michał - 21+4

Witajcie, dawni mnie tutaj nie było, taki mały detoks od wszystkiego [emoji6]. Powoli Was będę nadrabiać, a to chyba ze 300 stron!
U nad wszystko w porządku, samopoczucie też, waga jak nie wzrastała tak dalej nie wzrasta a wręcz spada - 21 tc a mi do wyjściowej brakuje 1.5kg - i nie mam obrzydzenia do jedzenia ... W środę zaś jedziemy do Tychów na drugie usg prenatalne i może w końcu się dowiem kto to tam siedzi [emoji1]

Idę nadrabiać,kiedyś znów wrócę [emoji23]

Zdrówka życzę [emoji8]

A. 09.06.2010
Z. 03.01.2012
Fasolka 13.10.2017

Witajcie, dawni mnie tutaj nie było, taki mały detoks od wszystkiego [emoji6]. Powoli Was będę nadrabiać, a to chyba ze 300 stron!
U nad wszystko w porządku, samopoczucie też, waga jak nie wzrastała tak dalej nie wzrasta a wręcz spada - 21 tc a mi do wyjściowej brakuje 1.5kg - i nie mam obrzydzenia do jedzenia ... W środę zaś jedziemy do Tychów na drugie usg prenatalne i może w końcu się dowiem kto to tam siedzi [emoji1]

Idę nadrabiać,kiedyś znów wrócę [emoji23]

Zdrówka życzę [emoji8]

A. 09.06.2010
Z. 03.01.2012
Fasolka 13.10.2017

Do Tychów do orbimedu czy dr gwary?:p
Ja Tyszanka ;)

Hej dziewczyny. Ja juz po wizycie, z malenstwem wszystko dobrze:) Na 100% dziewczynka;)) Niestety szyjka znowu krotsza... Ma 1.57:( jutro jadę do lekarza na konsultację, Pani doktor podejmie decyzję co dalej... Boję się :((

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki za Ciebie, żeby po prostu było ok!
Mnie położna mówiła kiedyś, że nie zawsze pomiar szyjki jest miarodajny i to tylko orientacja. Mam nadzieję, że u Ciebie to faktycznie błąd pomiaru.

AnScarlett - pomiar robi się podczas usg przezpochwowego. Zazwyczaj, gdy jest podejrzenie problemów z szyjką. Mnie jeszcze gin nie mierzył, tylko oglądał na fotelu.

[emoji173] Michał - 21+4

reklama
xBUMx - zobaczysz, jeszcze podgonię z wagą i będziemy urządzać maratony [emoji14]
Postaram się jutro wygrzebać jakieś zdjęcia z ciąży z Kingą.
Też byłam większa wtedy. Na starcie było jakieś 77, a na końcu słonik- niecałe 30 na plusie chyba (przestałam się ważyć...).

[emoji173] Michał - 21+4

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry