reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hejka. Kciuki za wasze dzisiejsze wizyty [emoji110][emoji110][emoji110]
U mnie od dzisjaj według prognozy ma być lato. Także taki przedstart tego co mnie czeka nie długo :-)
Odnośnie zamknięcie wątku jestem neutralna.
Dzisiaj pobiłam rekord chodzenia do toalety bo aż 10 razy. A najlepsze jest to nie każda noc jest taka. Synuś zrobił sobie poduszkę z pęcherza. :-)
Miłego dnia

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny :) ja w weekend mialam polowkowe i dodaje kolejnego chlopaka do naszej listy ;) Tatuś sie bardzo cieszy bo chcial chlopaka, ja tez :) Niestety zdjecia mamy malo pokazowe, tylko przyblizenia, wiec nie ma co pokazywac nawet. Kupilismy niebieski dywan do pokoiku dziecka, przewijak i pare pierdolek w IKEA. Powoli pokoj zaczyna wygladac na dzieciecy :) Po za tym weekend spedzony u rodzicow na ogrodku, szkoda ze w niedziele gorsza pogoda byla.

Trzymam kciuki mocno za wasze dzisiejsze i pozniejsze wizyty :) Na pewno bedzie wszystko ok!

Hejka

Zaraz napisze do anislu o utworzenie zamkniętego wątku, ten pozostanie i tak , wiec jakby ktos chcial dołączyć to dołączy .

Ja dopiero wstałam obudził mnie ktoś po klatce tupal [emoji48] ide zaraz sie kąpać i zleci do 15 [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t5d [emoji272]

Dzień dobry!
Agatki a nie ma nikogo, kto mógłby Ci tą nospę załatwić? Jak nie przechodzi to jedź na ip.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na newsy [emoji110][emoji110][emoji110]
Kwestia zamknięcia wątku jest mi obojętna, dostosuję się [emoji4]

Ja dziś jadę do Wrocławia, liczę na to, że obejrzę jakieś wózki i poszerzę swoje możliwości wyboru. Ktoś coś wie o jakimś wartym odwiedzenia sklepie?

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png
Na pewno ToysRus na bielach ma wózki :)

Hej dziewczyny!

U mnie średnio słoneczny dzień, ale na szczęście jest ciepło :) Siedzę w pracy i mam dziś tyyle energii, że sama się sobie dziwię. Oby mnie tylko nie opuściła, jak dotrę do domu, bo tam na mnie czeka nadal praca mgr. więc nie ukrywam, że gdybym na fali tego poweru podgoniła rozdziały, to byłoby ekstra :D

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty :) Obyście usłyszały same dobre wiadomości, a dzieciaczki niech się Wam pięknie zaprezentują :)

Co do zamknięcia grupy, to jest mi wszystko jedno, bylebym tylko nadal mogła w niej uczestniczyć :D To będzie stworzony zupełnie nowy od podstaw, czy ten zostanie "utajniony"? Jak to będzie wyglądało? Bo jeśli stworzycie nowy, to zaproście mnie tam proszę :) :) :)

Cześć dziewczyny!
Powodzenia na wizytach, ja mam dopiero 9 czerwca.
Nic się nie odzywałam przez weekend, bo mąż miał wolne i ciągle coś. W sobotę byliśmy rano na zakupach i potem nagotowałam trochę. Zrobiłam leczo i jest w zamrażalniku, bo pierwsze jedliśmy buritto. Ja się teraz rozwijam kulinarnie :p Nudzę się, to oglądam różne babki na yt, głównie amerykanki i potem szaleje w kuchni. W czasie kiedy ja gotowałam, to mój kot siedział sobie sobie na parapecie za oknem i nagle słyszę, że coś się ześliznęło. Wołam męża, że kot spadł i zszedł go szukać a ja z okna wołałam a mój kot siedział pod oknem i mnie wołał. Tak się wystraszył, że wbił mężowi pazura i ten potem robił mini "operację" wyciągania tego. Kotu się nic nie stało, ma tylko zadrapanie pod okiem. Mąż jak zaczął tam grzebać, bo mi się zrobiło słabo i prawie odpłynęłam :p Potem on miał mieć zebranie z pracy a po nim grilla u kolegi. Pojechaliśmy na to zebranie, bo zazwyczaj trwa max pół godziny, jakieś info i tyle. My przyjeżdżamy jeszcze z jego kolegą i kolegi dziewczyną, a tam się okazuje, że szefowie grilla zrobili. Siedziałyśmy 2,5h w aucie czekając, aż się "zebranie". Ja już myślałam, że wyjdziemy z siebie, bo tylko widziałyśmy, że chłopy po kolejne piwka sięgają. W końcu dotarliśmy na tego grilla.

Wczoraj za to byliśmy na spacerze z kotem, zabraliśmy go na łąkę, żeby pobiegał. Mój M biegł a kot do niego dobiegał i tak w kółko :D
Dzisiaj idę na 12:30 sprzątać w tych busach. Zobaczymy czy bardzo męczące to.

Witam wszystkie mamy;)
My w weekend byliśmy na grilu i u rodziców także z czasem było ciężko ale bardzo miło.
Dziś u mnie pogoda taka sobie raczej pod chmurką ale do 17 jestem w pracy więc w sumie jest mi to obojętne.

Co do wątku zamkniętego to jeśli będzie to również chciałabym w nim uczestniczyć ale nie jest on dla mnie konieczny.

Ostatnio mam straszny dylemat bo miałam pracować do końca czerwca ale ostatnio coraz bardziej bolą mnie krzyże a 8 godzin siedzenia to trochę dużo ale z drugiej strony boję się takiego długiego zastępstwa bo chciałabym wrócić na to samo stanowisko i sama nie wiem co robić czy się jakoś przemęczyć czy jednak wcześniej zrezygnowć.

Hej dziewczyny! Mam mleko w cyckach! Ale jaja!!!
Ja dzis od rana dzien sprzatania, kolo 15-16 slonce zaczyna zagladac mi w okna i temperatura jest nie do zniesienia, wiec wszystko staram sie robic rano. Dzis o 18 jade odebrac wozek :) zobaczymy co to bedzie :)
Milego dnia Wam zycze :) A co do watku zamknietego jestem bardzo za :)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie dziewczyny!

U nas słoneczko od rana świeci, wiaterek powiewa... pogoda marzenie :)
Ja dla małej nie mam zupełnie nic. I tak szczerze jeszcze nic nie oglądam. Nie mamy na razie na nic kasy... Wolę nie wiedzieć ile ""okazji" przeszło mi koło nosa. :p Może na początku sierpnia zaczniemy wszystko kupować... Zobaczymy jak fundusze pozwolą. Jak na razie kasę pochłania remont i leki, więc na "życie" niewiele zostaje.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Zapewne większość z Was dziś owie się kto zamieszkał w brzuszku :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry