reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja też mam tylko ciuszki z Lidla i parę rzeczy z lumpeksu, bo nadal nie znamy oficjalnie płci. Teraz chcę kupić po wypłacie i akurat po wizycie trochę rzeczy, bo w Niemczech są fajne wyprzedaże jesienno-zimowej kolekcji za fajne pieniądze.

reklama
Moje truskawki, niecierpliwie czekam na owoce
1495446901-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Madagos wow, juz:) mnie to doprowadzalo do szalu w poprzedniej ciazy, bo cieklam w nocy... u budzilam sie mokrusienka... pizama, koldra, przescieradlo :/

Nie wolno draznic piersi, dotykac, mezowi nie pozwalac. To sie ma szanse uspokoic jeszcze ale niestety trzeba duzo poświęcić :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Melduję, że my po wizycie :) Mama rośnie, Młodzian też :D na szczęście potwierdził się Chłopak więc nie trzeba będzie garderoby zmieniać :p Połówkowe mamy za 2 tyg..Dziś posłuchałam serduszka i chwilkę popatrzyłam na tego Mojego Szkraba :)

Hajmal moje też tak wyglądają :-) dzisiaj mąż wsadził do gruntu pomidory zwykle i koktajlowe. Mniam dalej mogę jeść je o każdej porze dnia. I do tego arbuz i toaleta moja co 10 min heheh

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

mi tez cieknie juz z cyckow .
Nic z nini nie robie , P tez nie .
Z młodą w 20tc tez mi zaczęło juz wyciekac i tak do końca [emoji4] normalny objaw produkcja pełną parą [emoji23]

Borutka a ja myslalam, ze ty dziś połówkowe heh [emoji4] super , ze synus został synusiem [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t6d [emoji272]

Hej:) jeżeli chodzi o zamknięcie wątku to ja jestem za [emoji3] sobie już ufamy ale zawsze to trochę więcej "prywatności". Co do komuni to ja wiem że to nie to samo co kiedyś i rodzice powariowali ale to co zobaczyłam wczoraj na fb to już masakra...filmik, komunia jakiejś Natalki a tam tańce i występ na żywo Pieknych i Młodych...no ludzie[emoji15] ja nie wiem gdzie ten świat zmierza ale to napewno nie jest dobry kierunek[emoji35] Spark to do wyrka i zdrówka życzę[emoji4] Agatki mnie też tak boli, nie tak często jak na początku ale zdarza sie. Jak nie przechodzi to tak jak dziewczyny piszą leć na ip, po co masz sie martwić. Hajmal aaale widok, zjadłabym takich "naszych"[emoji6] u mnie dzisiaj słoneczko[emoji274] zaraz ide do sklepu bo w lodówce echo:) na dzisiaj obiad mam od wczoraj ale lece po tą botwinkę i jutro bedzie zupka[emoji4] później muszę iść z kociakiem do weterynaria bo biedak ma kleszcza[emoji52] trzymam kciuki za naszą grupkę wizytujacych [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ciekawa jestem czy u Sunday sie chlopak potwierdzi [emoji4][emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t6d [emoji272]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry