reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie
Myślałam że dzisiaj też będzie mało do nadrobienia a tu niespodzianka.
Ja korzystam jak mogę ze słoneczka, ze spacerów bo podobno w niedzielę już się ma pogoda popsuć.
Co do seksu przy nastolatce obok to dla mnie zwykły brak kultury, bardzo zwracam uwagę na tego typu rzeczy
Co do piwka bezalkoholowego to dzisiaj byłam w lidlu i tam karmi nie było bo gdyby było inaczej już bym go miała u siebie w koszyku, muszę się napić i tyle - jutro idę do biedronki
Gratulacje wszystkich dzidziolków, wózki piękne, ja też jeszcze nic nie mam wybranego, raz zaszłam do komisu żeby coś pooglądać ale same buble były więc szybko wyszłam, koło wakacji zacznę się już rozglądać na poważnie
Miłego popołudnio-wieczorku ja dalej zmykam na balkon :)

reklama
W poczekalni dzis u lekarza kobietki strasznie marudzily, ze sami chlopcy sie rodza teraz a tutaj u nas jednak jest kilka dziewczynek :) ciekawe jak finalnie bedzie wygladac nasza tabelka :)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Kupiłam piwo bezalko żywiec pisze poniżej 0,5% wypilam może połowę i czułam ze mam lekka fazke.Hihi dałam mężowi aby skończył. Piję teraz Okocim 0,0% ta orenzadka. I jest lux. Mnie boli tylko tyłek z nogą bo to rwa kulszowa. wczoraj poleciala m do gin bo miałam bóle w praw boku takie uklucia. Powiedziała że to normalne bo więzadła się rozciągają. W pon ide na polowkowe to zobaczę co dr powie

Mnie kregoslup, posladki, noga w ciazy bolaly na zmiane ale najgorszy byl jednak bol plecow podczas karmienia, zgroza.
Na oparzenia bardzo dobry jest pantenol (chyba tak sie pisze) przetestowaliśmy raz a potem juz zawsze bralam nad morze
Zastrzyk wytrzymam, byle dobrze bylo, gorzej ze ma byc w 30 tc a to dla mnie ostatni tydzien lipca, najbardziej sie boje lezenia w szpitalu w upale, ze spuchne. W domu mam klime naturalna wiec jest chlodno a tam, oby byly brzydkie dni na koniec lipca :( Przepraszam u mnie zeby bylo chlodno. Lekarz chyba podejrzewa ze szybko mnie rozpakuje, ze ten temat zaczal juz dzis .

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hajmal będziesz miała w końcu jako pierwsza Maleństwo przy sobie ;-)
Nic się nie martw. Z tego co piszesz, to widać, ze że jesteś w dobrych rękach. Lekarz wie co robi ;-)

Dziewczyny czy tylko mnie tak boli kręgosłup?? Zwariuje !!!! Rano jest spoko ale popołudniu koszmar :( chwilę postoje i tak mnie boli że niewiem jak mam siedzieć/leżeć ...

Ja też mam problemy z bólem kręgosłupa jak za długo jestem na nogach... leżenie na kawałek pomaga, ale trzeba się oszczędzać.

Mnie kręgosłup boli okropnie, przydałby mi się masażysta do codziennych masaży, bo bez tego jest ciężko. Ja tej linii jeszcze nie mam, przynajmniej jej nie widzę, a doszukuję się jej bardzo szczegółowo :D Zastanawiam się co robić w ten samotny wieczór, może jakieś pomysły? Znacie jakieś fajne komedie? Mam ochotę się pośmiać :) liczę na waszą pomoc! No i życzę udanego wieczoru, bardzo ciepłego :)

Mnie też często boli kręgosłup, zwłaszcza odcinek lędźwiowo- krzyżowy. Dziś wróciłam z pracy i położyłam się na łóżku, to nie wiedziałam jak się ruszyć i w którą stronę, bo tak mnie bardzo zaczęło boleć. Pewnie przydałoby się trochę pogimnastykować, żeby zmniejszyć jakoś ten ból.

Czesc dziewczyny, czy wy tez tak macie jak ja?bo moją ciąże juz na miescie widac raczej bo w sklepach mnie przepuszczają,w kolejce.szok.nawet w kościele. Ale jaja...a ja tak sie zakrywam...:dry:

reklama
Zrobiłam właśnie porządek 2 szafie... 15par jeansów nie wejdę w... ŻADNE! Jestem załamana. Mam jedne spodnie na gumce i w tych chodzę na okrągło. Z bluzkami to samo... Wyglądam jak pasztet
[emoji20] [emoji20]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry