reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja mam wizytę!!! :) ale dopiero na 17 :)

Dzien dobry wszystkim :) ja to chyba śpiochem jestem największym z Was, córkę wyprawiłam rano do szkoły i dalej szlam spać. Mój synek tez lubi długo pospać dlatego mogę sobie na to pozwolić. Korzystam póki jeszcze mogę
Widzę ze macie doświadczenie z kosmetykami do makijażu, a co sądzicie o firmie MAC?
Ja lubię oglądać filmiki makijażowe i prawie w każdym wizażystki używają właśnie produktów MACa, w związku z tym tez się zaopatrzyłam i moim zdaniem są naprawdę świetne. Moim największym hitem jest róż Harmony który traktuje jako bronzer bo mam bardzo jasna cerę a on ma kolor właśnie idealny, wyglądam jakbym się opaliła i można go stosować w każdej ilości warstw zależy jak mocny chcemy efekt. Ja lubię delikatny ale wiem ze ile się da to i tak nie można zrobić plam, idealny jest :)
MAC jest bardzo dobry i już całkiem profesjonalny, tylko drogi, dlatego w Polsce nie jest tak popularny. Na Youtube to wszędzie MaC

Sent from my LG-D722 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Hej [emoji5] ja wstałam coś przed 10 teraz zajadam się śniadaniem na 12 jadę na basen A później chyba idę z sąsiadka na spacer. Dziś to miałam taki sen ze aż się przerazilam sama siebie. Śniło mi się ze dziecko jest już z nami było strasznie duże ze prawie mi się do wózka nie mieściło i co chciałam go uśpić to się nie dało nakarmić też bo ciągle się wiercilo i zloscilo. A ja byłam tak wściekła szarpalam tym wózkiem i wgl. Masakra. Jak to opowidzialam mojemu to mi pow ze chyba się zastanowi czy na pewno powinnam się dzieckiem zajmować....[emoji5]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Hej [emoji5] ja wstałam coś przed 10 teraz zajadam się śniadaniem na 12 jadę na basen A później chyba idę z sąsiadka na spacer. Dziś to miałam taki sen ze aż się przerazilam sama siebie. Śniło mi się ze dziecko jest już z nami było strasznie duże ze prawie mi się do wózka nie mieściło i co chciałam go uśpić to się nie dało nakarmić też bo ciągle się wiercilo i zloscilo. A ja byłam tak wściekła szarpalam tym wózkiem i wgl. Masakra. Jak to opowidzialam mojemu to mi pow ze chyba się zastanowi czy na pewno powinnam się dzieckiem zajmować....[emoji5]

Hhehe, mi też się już sniło dziecko narodzone. Karmiłam je, a ono tak mocno ulewało. Obudziłam się przerażona z szybkim biciem serca :)

Mnie za każdym razem jak się śni to jest dziewczynka i zawsze się o coś wsciekam. Mam nadzjeje ze tak nie będzie po porodzie

Mnie boli roznie. Raz w pachwinach, innym razem czuje bol przy skurczu macicy. Czasem jak na @, jutro rano idę na wizyte jesli sie szyjka nie zmniejszyla to bedzie znaczyc ze albo bóle sa niegroźne albo przesadzam. I taka mam nadzieje.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie najczesciej boli spojenie ale jak pytalam lekarza to mi pow ze normalnie będzie boleć bo wszystko pracuje. Ostatnio mnie pachwiny ciągnęły Ale doszłam do wniosku ze tak ma być.

Ja mam wizytę!!! :) ale dopiero na 17 :)

Dzien dobry wszystkim :) ja to chyba śpiochem jestem największym z Was, córkę wyprawiłam rano do szkoły i dalej szlam spać. Mój synek tez lubi długo pospać dlatego mogę sobie na to pozwolić. Korzystam póki jeszcze mogę
Widzę ze macie doświadczenie z kosmetykami do makijażu, a co sądzicie o firmie MAC?
Ja lubię oglądać filmiki makijażowe i prawie w każdym wizażystki używają właśnie produktów MACa, w związku z tym tez się zaopatrzyłam i moim zdaniem są naprawdę świetne. Moim największym hitem jest róż Harmony który traktuje jako bronzer bo mam bardzo jasna cerę a on ma kolor właśnie idealny, wyglądam jakbym się opaliła i można go stosować w każdej ilości warstw zależy jak mocny chcemy efekt. Ja lubię delikatny ale wiem ze ile się da to i tak nie można zrobić plam, idealny jest :)
To już mamy 3 wizyty na dzisiaj...ktoś jeszcze?

Ja kosmetykow uzywam glownie mineralnych na codzien a na wyjscia estee lauder:)

Mnie tez brzuch podolewa, szczegolnie wlasnie jak duzo pochodze albo cos robie sprzatam czy cos:]

hajmal mi gin mowil, ze bole podbrzusza po cc można bardziej odczuwać bo mamy blzizne i ona sie rozrasta tez mnie czasem ona boli....

Przyszły mi pajace [emoji4]
18zł/szt
1492679321-aaaaaa.jpeg
1492679326-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 16t2d [emoji272]

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry