- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Spark
Fanka BB :)
Czesc :-) Dużo czosnku, cytryny i hektolitry wody. Wyplukaj dziadostwo :-)Witam wszystkie październikowe mamusie jestem tu nowa i chciałabym się przyłączyć do was. Jestem w 11 tyg i z dzieciątkiem wszystko jest dobrze ale niestety przeziębienie się do mnie przyczepiło i próbuje się leczyć domowymi sposobami ponieważ żadnych leków przyjmować nie można...czy możecie mi coś poradzić?
Spark
Witaj ja nic nie poradzę bo zdrowa jak ryba zwykle, więc nie wiem coo można brać/pićWitam wszystkie październikowe mamusie jestem tu nowa i chciałabym się przyłączyć do was. Jestem w 11 tyg i z dzieciątkiem wszystko jest dobrze ale niestety przeziębienie się do mnie przyczepiło i próbuje się leczyć domowymi sposobami ponieważ żadnych leków przyjmować nie można...czy możecie mi coś poradzić?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Spark
Ja mam praktycznie każdą wizytę prywatnie, dlatego co miesiąc, czuję się dzięki temu spokojniej
Wyimaginowana
Witam wszystkie październikowe mamusie jestem tu nowa i chciałabym się przyłączyć do was. Jestem w 11 tyg i z dzieciątkiem wszystko jest dobrze ale niestety przeziębienie się do mnie przyczepiło i próbuje się leczyć domowymi sposobami ponieważ żadnych leków przyjmować nie można...czy możecie mi coś poradzić?
Cytryna, miód, imbir, czosnek
Wyimaginowana
Ewelyn przykro mi bardzo . Trzymaj się :*
Najszczęśliwsza9105
Początkująca w BB
Dzięki dziewczyny spróbuje wszystkiego co mogę
reklama
dasia
Witaj[emoji2]Witam wszystkie październikowe mamusie jestem tu nowa i chciałabym się przyłączyć do was. Jestem w 11 tyg i z dzieciątkiem wszystko jest dobrze ale niestety przeziębienie się do mnie przyczepiło i próbuje się leczyć domowymi sposobami ponieważ żadnych leków przyjmować nie można...czy możecie mi coś poradzić?
I jeszcze goździki możesz [emoji4]
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.