paulik884
Fanka BB :)
Pierwsze dziecko? Czy juz kolejne?Mamy ten sam termin
Napisane na GT-I9100 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pierwsze dziecko? Czy juz kolejne?Mamy ten sam termin
To będzie moje pierwsze dziecko a u ciebie?
Również pierwsze 10 pazdziernik, ciekawe ktora urodzi wczesniejTo będzie moje pierwsze dziecko a u ciebie?
No ciekawe ciekawe a skąd jesteś?Również pierwsze 10 pazdziernik, ciekawe ktora urodzi wczesniej
Napisane na GT-I9100 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze, że posłuchałaś swojej intuicji i poszłaś skonsultować się z innym lekarzem :-)Poszlam do polecanej doktorki powiedziala mi ze moja szyjka jest mala i krotka ale zamknieta. Ze mnie polozy na oddzial na pare dni i zdiagnozuje czy trzeba ja szyc , czy zalozyc pesar. Nie tak jak moj doktor ze od razu wyrok szycie. Lekarka przefajna dopiero ona mi powiedziala prawde jak jest z moja szyjka nigdy wczesniej nikt nie powiedzial choc badalo mnie tylu lekarzy. Chyba sie do niej przeniose.
No i widzialam maluszka machal do mnie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Śląsk, Bielsko-Biała, a ty? No właśnie ja dzisiaj byłam na wizycie, żeby popytać o różne formy aktywności i lekarz kategorycznie mi zabronił a ja już szukałam stroju kąpielowego, byłam przekonana, że to będzie dobre zajęcieNo ciekawe ciekawe a skąd jesteś?
Co do basenu to ja słyszałam że to ponoć bardzo dobra forma aktywności w ciąży o ile oczywiście ciąża nie jest zagrożona