reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Poszlam do polecanej doktorki powiedziala mi ze moja szyjka jest mala i krotka ale zamknieta. Ze mnie polozy na oddzial na pare dni i zdiagnozuje czy trzeba ja szyc , czy zalozyc pesar. Nie tak jak moj doktor ze od razu wyrok szycie. Lekarka przefajna dopiero ona mi powiedziala prawde jak jest z moja szyjka nigdy wczesniej nikt nie powiedzial choc badalo mnie tylu lekarzy. Chyba sie do niej przeniose.
No i widzialam maluszka machal do mnie :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Poszlam do polecanej doktorki powiedziala mi ze moja szyjka jest mala i krotka ale zamknieta. Ze mnie polozy na oddzial na pare dni i zdiagnozuje czy trzeba ja szyc , czy zalozyc pesar. Nie tak jak moj doktor ze od razu wyrok szycie. Lekarka przefajna dopiero ona mi powiedziala prawde jak jest z moja szyjka nigdy wczesniej nikt nie powiedzial choc badalo mnie tylu lekarzy. Chyba sie do niej przeniose.
No i widzialam maluszka machal do mnie :D

Dobrze, że posłuchałaś swojej intuicji i poszłaś skonsultować się z innym lekarzem :-)
A mąż niech teraz kuli uszy :D

Zmiękł i nie wszedl ze mna :) bohater

Czy was po badaniach tez troche boli brzuch. Doktorka byla taka delikatna a i tak boli troche
Zreszta mnie zawsze boli po badaniu.

No ciekawe ciekawe :D a skąd jesteś?
Co do basenu to ja słyszałam że to ponoć bardzo dobra forma aktywności w ciąży o ile oczywiście ciąża nie jest zagrożona :)
Śląsk, Bielsko-Biała, a ty? No właśnie ja dzisiaj byłam na wizycie, żeby popytać o różne formy aktywności i lekarz kategorycznie mi zabronił :( a ja już szukałam stroju kąpielowego, byłam przekonana, że to będzie dobre zajęcie

Napisane na GT-I9100 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hajmal to super wiadomości ! [emoji4]wydaje mi się , ze ten pessar by był lepszy od szycia [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t0d [emoji235]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry