Spark
Fanka BB :)
To nie wiem czy ten mam, sprawdzę w domuchelanmag B6 jest ponoć ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nie wiem czy ten mam, sprawdzę w domuchelanmag B6 jest ponoć ok
Fajny artykuł.Dziewczyny czytacie bloga mamy ginekolog?
Właśnie dodała ciekawy wpis. Tzn dla mnie jest ciekawy bo poniekąd dotyczył mnie w pierwszej ciąży.
Mialam zagrożenie porodem przedwczesnym, skurcze itp od położy ciąży i nakaz leżenia.
Tu link Link do: Leżenie czy odpoczywanie oto jest pytanie - Mama Ginekolog
A co jest najlepsze ja lezac w poprzedniej ciazy czułam się okropnie bardziej przez to że miałam nogi i resztę ciała opuchnięte niz przez te skurcze które mi towarzyszyly.
A gdy lekarz uznał że w 30tyg mogę rodzic bo dzieć miał już dobra wagę plus dostał sterydy na rozwój płuc w końcu wstałam z łóżka i zaczęłam normalnie chodzić ! I uwaga urodziłam po terminie
Dziewczyny czytacie bloga mamy ginekolog?
Właśnie dodała ciekawy wpis. Tzn dla mnie jest ciekawy bo poniekąd dotyczył mnie w pierwszej ciąży.
Mialam zagrożenie porodem przedwczesnym, skurcze itp od położy ciąży i nakaz leżenia.
Tu link Link do: Leżenie czy odpoczywanie oto jest pytanie - Mama Ginekolog
A co jest najlepsze ja lezac w poprzedniej ciazy czułam się okropnie bardziej przez to że miałam nogi i resztę ciała opuchnięte niz przez te skurcze które mi towarzyszyly.
A gdy lekarz uznał że w 30tyg mogę rodzic bo dzieć miał już dobra wagę plus dostał sterydy na rozwój płuc w końcu wstałam z łóżka i zaczęłam normalnie chodzić ! I uwaga urodziłam po terminie
Jak tylko dowiem się jaka płeć to też ruszę na ciuchopolowanieMy wreszcie w domu. W przychodni przy pobraniu krwi dostałam od syna właścicielki pięknego żółtego tulipana [emoji3] rozmawiałam też chwilę z położną ale to takie ploteczki.
W moim Rossmannie było tak pusto ale cos tam wybrałam [emoji4]
A jeśli chodzi o używane ubranka. Ja dla pierwszego syna kupiłam taka wielką paczkę, ponad 150szt. Bylam bardzo zadowolona bo wgle nie były zniszczone, kupiłam mu też kilka nowych rzeczy ale nie za dużo. Dla drugiego też kilka nowych śpiochów i tule, dlatego jeśli teraz będzie chłopczyk to nic już nie szukam. A gdyby miała być dziewczynka [emoji86] wtedy bym zaszalała [emoji38]
Dziś też kupiłam Jasiowi na podwórko dwie kurtki w lumpie po 5zl, co najlepsze wygladaja na nieużywane [emoji4]