reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja dziś jestem tak zmęczona, że tylko dziś śpię... Chyba to przez tą deszczową pogodę...

Rano byłam na badaniu krwi i jutro na 12 wizyta. Jak będzie taka pogoda jak dziś to zapewne prześpię te 4,5 godziny w podróży... :p

Ja już drugi dzień nie mogę nic zjeść bo mnie strasznie mdli.... teściowa powiedziała ze ona do 3 mca nie mogła nic innego oprócz McDonalda [emoji23] może spróbuje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi też McDonalds podchodzi, bo oni podobno dają środki przeciwwymiotne i po tym mnie nie mdli. Polecam ten lek który biorę, pomaga mi :)

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo a ja zapomniałam jednak o moim objawie: wilczy głód! A jak widzę maka to już w ogóle pełna ekstaza... :o :)

ja też żre( celowo tak piszę bo jedzeniem już tego nie nazwę) na potęgę dobre tylko to ze po każdym większym posiłku wzywa mnie kibelek ale i tak już przytylam 1,5 kg! Co prawda jestem szczupła i ważyłam 52 kg no ale bez jaj... To dopiero początek

reklama
Cześć Dziewczyny, przyjmiecie mnie do swojego grona? :)
Jestem pierwszy raz w ciąży, termin porodu mam na 5 października. Jestem przeszczęśliwa, a zarazem pełna obaw, mam nadzieję, że znajdę tu wiele cennych informacji :) Dzisiaj byłam na drugiej wizycie, Fasolek ma już 17 mm i wszystko się rozwija pięknie, oby tak dalej. Biorę się za czytanie wątku :)
nzjds65gvlte9v1m.png

nzjds65gvlte9v1m.png

Witamy!!! [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry