reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Spark ja szłam tydzień temu do gin był 5 tydzień. Była malutka kropeczka widoczna ale nie do zmierzenia
Domred powodzenia
Baslan co to za sny:/ ja mam problem ze zaśnięciem
Alpine szybkiego powrotu do zdrowia ;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam i gratuluje! U mnie w weekend, test pozytywny.
Mamy juz córeczkę z listopada 2014, wiec wiem mniej więcej co i jak.
U mnie termin z Om wychodzi na 16.10. Dzis dzwoniłam do giną, ale wizytę mam dopiero 14.03 - przed końcem 2 miesiąca nie chcą mnie widzieć. Co kraj to obyczaj.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dołańczam do was mamuśki wczoraj test pozytywny.Dzisiaj poszłam do lobaratorium na bete tylko + lub- nie tą ilościową nie chce sie stresowac przyrostami wynik o 16.A termin z ostatniej @ to na 10.10.2017r wychodzi.Do lekarza ide dopiero po 20 bo ma urlop. Dzisiejszej nocy nie mogłam spać jak się obudziłam przed 2 to do 5:30 nie mogłam spać na dodatek brzuch mnie pobolewał i mdliło mnie. Mam nadzieje że teraz będzie wszystko dobrze.Porzednim roku miałam pusty pęcherzyk :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Mamma jedziemy do val di fiemme, mamy zarezerwowany domek blisko cavalese, akurat w tym roku nie poszaleje na nartach ale zjade kilka razy na pewno:) a Ty gdzie:D?

Mamma jedziemy do val di fiemme, mamy zarezerwowany domek blisko cavalese, akurat w tym roku nie poszaleje na nartach ale zjade kilka razy na pewno:) a Ty gdzie:D?

Alpine - extra ja zimowa jestem;) ale nie jadę w góry, do Rzymu, moj 2 dom ;) Zazdroszczę, jesli wszystko jest ok to możesz jeździć - ciąża to nie choroba a bombel kilkumilimetrowy jest świetnie chroniony[emoji9]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bum ja wyjdziesz to napisz co mówił,
już sie trochę uspokoiłam bo rano znów ciśnienie strzeliło na 144/81 to jak przeczytałam ze idziesz na 12 to juz czuje od nowa ze urosło

reklama
Mamma ja wiem,w pierwszej ciazy tez jezdzilam, ale mdlosci i wymioty dawaly popalic na wyciagach i w gondolach wiec sie boje powtorki, pozatym 2,5latek zjezdzajacy na kreche w dol jest na stanie wiec ktos go musi ogarnac:p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry