reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jest dokladnie tak jak napisala Bum. Wczoraj zrobil mi usg i byl pecherzyk malutki slabowidoczny. Wolala bym isc raz jak juz bedzie dobrze widac.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzięki dziewczyny, tu niestety jest tragedia, o tym czy dostanie się do lekarza decyduje pielęgniarka, a lekarz rodzinny czy możesz iśc do ginekologa. ciąży nie podtrzymują dopiero po 12 tyg czasami. także trzeba mieć stalowe nerwy, ale ja zaopatrzona jestem bo w piątek byłam w Polsce :-)
Tak bym chciała, żeby tym razem się udało.
Hej ja też jestem w Holandii wiem co przechodzisz :) pozdrawiam jestem na wrześniowych mamusiach :)

Magdziocha tez je biore. Przepisuje mi je gin na nfz.

Wiecie ja to sie boje tej wizyty za tydzien w srode. Ciesze sie kazdym dniem z moja kruszynka a wizyte to nawet chcialam odwlec ale sie doktor uparl.

Hajmal to mamy podobnie , obie na Clexane , obie po poronieniach niestety i widze że twój dr tez tak zapobiegawczo dosyć wczesnie umowił wizytę . Nie wiem jak Ciebie ale u mnie te zastrzyki powodują straszne szczypanie tak przez pół godzinki po zrobieniu szczypie mnie

Z was tez tak sie leje? Takiego mam cykora ze to krew, w poprzednich ciazach takie sluzowanie bylo chyba w późniejszej ciazy

Z was tez tak sie leje? Takiego mam cykora ze to krew, w poprzednich ciazach takie sluzowanie bylo chyba w późniejszej ciazy

Ja mam sluz biały, ale nie mam jakoś mega mokro...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

u mnie też jest dużo i co chwile jestem w wc sprawdzać, tym bardzie że ten jajnik mnie cały czas ciągnie :-(

u mnie też jest dużo i co chwile jestem w wc sprawdzać, tym bardzie że ten jajnik mnie cały czas ciągnie :-(
Mnie juz od 8dni ciągnie gniecie i kluje , wiec spokojnie [emoji6]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

ale cały czas czy z przerwami? mi promieniuje na udo i pośladek, bardzo sie boje, że to jednak ta pozamaciczna i tracę już nadzieję

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry