reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jest dokladnie tak jak napisala Bum. Wczoraj zrobil mi usg i byl pecherzyk malutki slabowidoczny. Wolala bym isc raz jak juz bedzie dobrze widac.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzięki dziewczyny, tu niestety jest tragedia, o tym czy dostanie się do lekarza decyduje pielęgniarka, a lekarz rodzinny czy możesz iśc do ginekologa. ciąży nie podtrzymują dopiero po 12 tyg czasami. także trzeba mieć stalowe nerwy, ale ja zaopatrzona jestem bo w piątek byłam w Polsce :-)
Tak bym chciała, żeby tym razem się udało.
Hej ja też jestem w Holandii wiem co przechodzisz :) pozdrawiam jestem na wrześniowych mamusiach :)

Magdziocha tez je biore. Przepisuje mi je gin na nfz.

Wiecie ja to sie boje tej wizyty za tydzien w srode. Ciesze sie kazdym dniem z moja kruszynka a wizyte to nawet chcialam odwlec ale sie doktor uparl.

Hajmal to mamy podobnie , obie na Clexane , obie po poronieniach niestety i widze że twój dr tez tak zapobiegawczo dosyć wczesnie umowił wizytę . Nie wiem jak Ciebie ale u mnie te zastrzyki powodują straszne szczypanie tak przez pół godzinki po zrobieniu szczypie mnie

Z was tez tak sie leje? Takiego mam cykora ze to krew, w poprzednich ciazach takie sluzowanie bylo chyba w późniejszej ciazy

Z was tez tak sie leje? Takiego mam cykora ze to krew, w poprzednich ciazach takie sluzowanie bylo chyba w późniejszej ciazy

Ja mam sluz biały, ale nie mam jakoś mega mokro...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

u mnie też jest dużo i co chwile jestem w wc sprawdzać, tym bardzie że ten jajnik mnie cały czas ciągnie :-(

u mnie też jest dużo i co chwile jestem w wc sprawdzać, tym bardzie że ten jajnik mnie cały czas ciągnie :-(
Mnie juz od 8dni ciągnie gniecie i kluje , wiec spokojnie [emoji6]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

ale cały czas czy z przerwami? mi promieniuje na udo i pośladek, bardzo sie boje, że to jednak ta pozamaciczna i tracę już nadzieję

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry