u nas rodzice są zadowoleniteraz czekamy aż usłyszymy serduszko. <3
Moi tez
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas rodzice są zadowoleniteraz czekamy aż usłyszymy serduszko. <3
20 lutegoMoi tezale męża rodzina jest wyjątkowo nawiedzona. Tez czekamy na pierwsze usg i serduszko [emoji255][emoji175]kiedy wizyta?
Ja od czwartku leze na duomoxie, jutro ide do kontroli bo ani troche nie jest lepiej...Witam Was ponownie :-) długo nie zagladalam do was bo tyle ostatnio się u mnie dzieje że napisalabym opowiadanie a tak w skrócie...w czwartek wracając z pracy czułam że rozkłada mnie jakieś chorobsko wiec mąż zaczął podawać mi czosnek mleko z miodem i masłem niestety przez noc choroba tak się rozwinęła że nie wstałam do pracy. Do tego dostałam duszności, gorączki ponad 38,5, kataru i zapalenia pęcherza i jak nie mogłam złapać oddechu dzisiaj w południe mąż zawiózł mnie na izbę.... No i antybiotyk 3x1 amotaks i do końca tygodnia łóżko ... Jestem załamana :-(
My też już pod prysznicem kąpiemy bo ostatnia nasza kąpiel w wanience skończyła się wylaniem całej wody z wanny na mieszkanie...Ja wlasnie stoczyłam kolejna batalie o kąpiel juz mnie yo wykancza corka nienawidzi wsnienki histeryzuje krzyczy proborlam ja wsadzić dzis kolejny raz i nic kuz wanienkę odpuszczam bo tak jest od pol roku mam dosyc. Wzielam ja na rece i pod prysznic i dalej awantura ale chociaz ja umylismy - wszystkiego probowalam.
Jak drugie takie bedzie to nie wiem jak sie bwdziemy myc bo zawsze dwójka do niej jedt potrzebna