reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja nie mam zachcianek i w żadnej ciazy nie miałam.
Mam tylko trochę wzdety brzuch ktory mnie od rana pobolewa.

Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam dzisiaj :)

Jak Wam dzień mija? Ja byłam w pracy na 4 h i teraz się lenie w łóżku. Któraś z Was pytała o zachcianki :) ja nie mam żadnych, ale odrzuca mnie od jedzenia. Właściwie jem bo muszę. A na słodkie nawet nie mogę patrzeć. Czasami brzuch mnie pobolewa jak na okres ale bardzo słabo. I lewy sutek mnie boli [emoji52]
Powiedzieliście już rodzinie? My się trochę pospieszyliśmy i zalujemy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie już wszyscy wiedzą.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie mowię długo jak w poprzedniej Powidzialam w 4 miesiacu bo musiałam bo jechaliśmy na urlop do pl ciezko było ukryć - chce sie z mezem nacieszyć

Do dentysty idz niech oglądnie.

Wy dziewczyny chudziutkie jesteście, byłam ostanio na analizie dietetyk wyliczyła mi ze mam 55kg mięśni. Nie mogę w to uwierzyć bo wiele dziewczyn sumarycznie tyle nie wazy. Z tym ze faktycznie góry dla mnie nie straszne choć nadwagi mam sporo zwłaszcza tej wody zastanej. Dała mi dietę ale ta jej dieta pokrywa sie w 90% z moją i miałam jakąś nową spróbować a tu lekarz najpierw mówi że mozna próbować a po 2 tyg II kreseczki, No i po mojej diecie.

Do dentysty idz niech oglądnie.

Wy dziewczyny chudziutkie jesteście, byłam ostanio na analizie dietetyk wyliczyła mi ze mam 55kg mięśni. Nie mogę w to uwierzyć bo wiele dziewczyn sumarycznie tyle nie wazy. Z tym ze faktycznie góry dla mnie nie straszne choć nadwagi mam sporo zwłaszcza tej wody zastanej. Dała mi dietę ale ta jej dieta pokrywa sie w 90% z moją i miałam jakąś nową spróbować a tu lekarz najpierw mówi że mozna próbować a po 2 tyg II kreseczki, No i po mojej diecie.

Zdrowa dietę tym bardziej powinnaś w ciąży trzymac nic straconego :) najgorsze co moze byc dla maluszka to przemysłowe słodycze gazowane napoje itp :) wiec głowa do gory ciaza nic nie przekreśla a wrecz dla malucha warto zdrowo i racjonalnie sie odżywiać

Witam dzisiaj :)

Jak Wam dzień mija? Ja byłam w pracy na 4 h i teraz się lenie w łóżku. Któraś z Was pytała o zachcianki :) ja nie mam żadnych, ale odrzuca mnie od jedzenia. Właściwie jem bo muszę. A na słodkie nawet nie mogę patrzeć. Czasami brzuch mnie pobolewa jak na okres ale bardzo słabo. I lewy sutek mnie boli [emoji52]
Powiedzieliście już rodzinie? My się trochę pospieszyliśmy i zalujemy

Mi dwa bolą :)Rodzice tylko wiedzą :)

Mnie pobolewal brzuch jak na okres teraz mniej wzięty mam gazy są hehe czyczki bolą sutki wrażliwe. Na jedzenie nie mam ochoty ale zaczynam jeść ogórki kiszone a teraz jadę z mężem autem od teściowej i wrzeram kapustę kiszoną

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry