reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć dziewczyny! :-)

Dzieki hajmal. Mój lekarz mówił, że między 18 a 22 tygodniem będziemy robić polowkowe.
Ale fakt, to dziecko koleżanki jest spasione, bo ona to karmi 3 razy na godzinę!! Całe w faldkach :-) już napisałam do szwagierki, żeby kupiła od 62 do 74 ;-)
Maz dziś jedzie odebrać moje wyniki badań.. . Już mnie stres łapie...

Któraś dziś wizytuje?

reklama
Hej dziewczyny :)

BUM super brzuch! U mnie widać delikatnie tylko jak się najem..: :)

Co do boli tez mnie brzuch pobolewa od 2 tyg

Cześć dziewczyny! :-)

Dzieki hajmal. Mój lekarz mówił, że między 18 a 22 tygodniem będziemy robić polowkowe.
Ale fakt, to dziecko koleżanki jest spasione, bo ona to karmi 3 razy na godzinę!! Całe w faldkach :-) już napisałam do szwagierki, żeby kupiła od 62 do 74 ;-)
Maz dziś jedzie odebrać moje wyniki badań.. . Już mnie stres łapie...

Któraś dziś wizytuje?
Trzymam kciuki za wyniki! [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja dziś o 9 mam lekarza i ludzkie usg [emoji6]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Hej dziewczyny,
Kasia to czekamy na piękne zdjęcie :)
ja dopiero wstałam, pospalismy chwilę z mężem, jeszcze dzisiaj ma wolne. Po śniadaniu jedziemy do komisu ubrań ciążowych używanych. Zobaczymy może coś mi się trafi fajnego, bo nie uśmiecha mi zie wydać 130 zł na spodnie z hm, które ponosze pół roku.. wracając zobaczymy co tam w tym lidlu dają, potem jakoś obiadek i lenistwo do wieczora :)
Miłego dnia !

W takim razie trzymam kciuki za wizyty i czekamy na zdjęcia :-)

Ja dziś planuję leżeć cały dzień... W domu w miarę ogarnięte, obiady mam na cały tydzień, zimno jak diabli, śnieg pada więc nawet na spacer nie wychodzę... :-)

Część :) ja się dopiero zgłaszam po tygodniu w Niemczech i po świętach. Co tam u Was? Mam w ten piątek lekarza. Co do dziewczyn z Niemiec, czy wiecie co trzeba załatwić żeby prowadzić ciążę w Niemczech ?

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny...mialam rano do lidla sie wybrac ale zimno u mnie jak diabli...wiec podjede jak maz z pracy wroci...moze jeszcze cos trafie...
Ewkaa no mi tez te z zoltym najbardziej sie podobaja...
Beczulinda tez wlasnie szkoda mi troche wydac na nowe jeansy ciazowe za 150 zl...
Dziewczynki trzymam kciuki za wizyty...

Dzwonil mąż, mówił ze w lidlu bitwa o bodziaki jakby za darmo dawali:szok:
Jemu udało się dostac to, co mial kupić:)
Na rozmiar 62. Ewka na 80 to moja na poltora roku nosiła:laugh2:

reklama
Czesc dziewczyny...mialam rano do lidla sie wybrac ale zimno u mnie jak diabli...wiec podjede jak maz z pracy wroci...moze jeszcze cos trafie...
Ewkaa no mi tez te z zoltym najbardziej sie podobaja...
Beczulinda tez wlasnie szkoda mi troche wydac na nowe jeansy ciazowe za 150 zl...
Dziewczynki trzymam kciuki za wizyty...
Ja kupilam na allegro używane za 35zl, swietne są:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry