reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zjadłam już na śniadanie półtorej bułki i dalej mi mało. Tak mi teraz wrócił apetyt ze zdwojona siła ze nic nie rb tylko podjadam ... ehh oby to sie nie skończyło mega nadwaga po ciąży. Bo przed ciążą już do najszczuplejszych nie nalezalam

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja ostanio byłam świadkiem jak kobieta w zaawansowanej ciazy stała i czekała w kolejce do pobrania krwi. A tu gdzie ja pobieram to zawsze z godz trzeba czekać. Dopiero jakiś dziadek jej ustąpił bo reszta nie widziała ze dziewczyna w ciazy

A no właśnie, dziadek... A młodzi? Dziadek pewnie sam siły nie ma, ale pamięta czego mama go uczyła... A młodemu się spieszy przed tv/ obiad gotować, bo jak ma z dostanie 10 minut później to świat się zawali/albo na zakupy...

Witam się i ja U mnie dziś deszczowo i w pracy do 15 ale nie wiem czy dam radę bo strasznie boli mnie głowa i sama nie wiem co robić bo już kilka razy wychodziłam z pracy z powodu złego samopoczucia a nie chce przesadzać z wychodzeniem bo jeszcze chwilę chce popracować. Ciężko zrobić tak żeby było dobrze.

Zjadłam już na śniadanie półtorej bułki i dalej mi mało. Tak mi teraz wrócił apetyt ze zdwojona siła ze nic nie rb tylko podjadam ... ehh oby to sie nie skończyło mega nadwaga po ciąży. Bo przed ciążą już do najszczuplejszych nie nalezalam

Ja też od rana mam wilczy apetyt. Niby jakiś za dobrze się nie czuje, ale jem i jem i nie mogę się najeść; -) byłam w sklepie po grahamki i zwykły pasztecik pomidorowy :-) tak mi się zachciało. Przy okazji kupiłam sobie chipsy, ale jeszcze nie otworzyłam :-D

Ja też od rana mam wilczy apetyt. Niby jakiś za dobrze się nie czuje, ale jem i jem i nie mogę się najeść; -) byłam w sklepie po grahamki i zwykły pasztecik pomidorowy :-) tak mi się zachciało. Przy okazji kupiłam sobie chipsy, ale jeszcze nie otworzyłam :-D
Ja kiełbasę wiejska na bułce popilam kubusiem truskawkowym. I przegryzlam grzeskiem mlecznym. Obłęd jakiś [emoji23] dobrze ze mój tego nie widzi bo by się chyba skończył ze śmiechu. [emoji23]

Jak ja wam dziewczyny zazdroszczę tego jedzenia... wczoraj miałam tak kiepski dzień, że przez godzinę płakałam mojemu M że chce zjeść lody... strasznie mi się marzy taki zwykły posiłek.. Ruskie pierogi albo naleśniki z dżemem... choc też już nie mam w czym chodzić ale to bardziej dlatego, że wszystko za dużo i spada ze mnie to marze o zwykłym jedzeniu...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak ja wam dziewczyny zazdroszczę tego jedzenia... wczoraj miałam tak kiepski dzień, że przez godzinę płakałam mojemu M że chce zjeść lody... strasznie mi się marzy taki zwykły posiłek.. Ruskie pierogi albo naleśniki z dżemem... choc też już nie mam w czym chodzić ale to bardziej dlatego, że wszystko za dużo i spada ze mnie to marze o zwykłym jedzeniu...

Oj to Ci współczuję. Ja dosyć długo miałam tak ze nie mogłam nic jeść. Do tej pory mam uraz do bagietek i chleba Ale bułki mogę jeść. I widzę ze coraz wiecej rzeczy mi wchodzi. Do tej pory mam tylko awersje na zamrazarnik bo mi tam wszystko śmierdzi

Niedlugo Ci przejdzie :-) jeszcze chwila i złapie Cię zwierzęcy głód :-) w którym tyg jesteś?

U mnie niestety tak będzie do końca ciąży.. [emoji21] i choć mam mdłości i wymiotuje i brak apetytu to czasami przychodzą takie chwile, że bym coś zjadła i wtedy zaczynam płakać bo nie mogę...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry