reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja dziś po wizycie. Moje bobo ma juz 9cm. Tak szybko rosnie ze szok. Na oko lekarza to chłopak ale nie jest pewny.
20170410_181427.jpg

Załączniki

• 20170410_181427.jpg
    20170410_181427.jpg
    682 KB · Wyświetleń: 410
Zazdroszczę ja nie mam nadwagi 14tc i nic
Nie martw się, niedługo poczujesz [emoji4] Moja położna mówiła że to dużo zależy od tego jak kobieta zna i obserwuje swój organizm. Podobno ma też wpływ lokalizacja łożyska- Ja w pierwszej ciąży miałam na przedniej ścianie a mimo to już w 15tc poczułam pierwsze wyraźne ruchy [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Ja juz waze 50 kg, od poczatku ciazy przytylam juz 5 kg a to dopiero 14 tydzien, zaczynam sie martwic, czy to normalne? A ruchow nie czuje kompletnie zadnych :(

10.10.2017 [emoji480]
Nie martw się, ja mam -1,5kg i podobny termin i też nic nie czuję:/Tylko ciągnący jajnik :p Z drugiej strony może i lepiej, jeszcze się naczujemy przez ciążę:p

Cześć dziewczyny :) miało być brzydko a póki co piękne słoneczko [emoji4]

Tez nie wiem czy nie dopadła mnie rwą kulszowa :/ od paru tygodni ból ciągnie mnie w pośladku przy poruszaniu się. Mam jednak cały czas nadzieje ze to naciągnięty nerw ....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej:-)
Dziś w nocy chyba pobilam rekord sikania i boję się, że znów mi nerki zaczynają szwankowac...
Głowa mnie boli jak diabli, próbowałam jeszcze pospać, ale już za cholerę nie mogę usnąć... Ale z łóżka jeszcze nie wychodze, nie ma mowy. A wczoraj tak dobrze się czułam od rana... im bliżej wizyty tym bardziej się martwię, może dlatego ta głowa mnie boli...

Które dziś wizytuja??

Powiem Wam, że te zdjęcia 3d wcale mi się nie podobają :-) Maluchy są takie zniekształcone :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry