Hej dziewczyny, gratuluje wszystkich udanych wizyt oby moja jutrzejsza rowniez byla dobra. Ja nie czuje zadnych ruchow... Co w ogole mam czuc?
10.10.2017 [emoji480]
Na pewno będzie udana
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny, gratuluje wszystkich udanych wizyt oby moja jutrzejsza rowniez byla dobra. Ja nie czuje zadnych ruchow... Co w ogole mam czuc?
10.10.2017 [emoji480]
Nie martw się, niedługo poczujesz [emoji4] Moja położna mówiła że to dużo zależy od tego jak kobieta zna i obserwuje swój organizm. Podobno ma też wpływ lokalizacja łożyska- Ja w pierwszej ciąży miałam na przedniej ścianie a mimo to już w 15tc poczułam pierwsze wyraźne ruchy [emoji4]Zazdroszczę ja nie mam nadwagi 14tc i nic
Też wczoraj płakałam jak bóbr oglądając ten filmik [emoji22][emoji173]Jeszcze na noc sie poryczalam ...
Link do: Bezu X
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t6d [emoji272]
Nie martw się, ja mam -1,5kg i podobny termin i też nic nie czuję:/Tylko ciągnący jajnik Z drugiej strony może i lepiej, jeszcze się naczujemy przez ciążęJa juz waze 50 kg, od poczatku ciazy przytylam juz 5 kg a to dopiero 14 tydzien, zaczynam sie martwic, czy to normalne? A ruchow nie czuje kompletnie zadnych
10.10.2017 [emoji480]
To super to będziemy sie razem trzymać jak sie czujesz? Przeszły Ci mdłości?