A mamy wątek gdzie sie przedstawiamy tlko ? Tsk zeby mozna było zerknąć
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Krecha jak ta lala [emoji4] Gratulujemy i witamy [emoji4]A mamy wątek gdzie sie przedstawiamy tlko ? Tsk zeby mozna było zerknąć
Nie mamy , ale możesz założyć to sie przedstawimy , wkleimy tesciorki , zdjęcia z usg [emoji38]A mamy wątek gdzie sie przedstawiamy tlko ? Tsk zeby mozna było zerknąć
domred no ładna ta beta może bliźniaki będziesz miała [emoji6]powtórzyłam dziś betę i mam 5441,40 szybko przyrasta
Już 6 tydz? U mnie dziś 4t6d. To 2 ty do przodu niż jaJa na wizyty jestem umówiona dopiero na 13 lutego. Nie mogę się doczekać [emoji39] dziś jest 6 tydzień i 3 dzień. A tak z innej beczki jak wy robicie te suwaczki z data?