reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie ja też od dzis na teście mam drugą jasną kreseczkę. Pozwólcie że dołączę. To moja 4 ciąża i mam nadzieję zę będzie udana. Pobolewa mnie dół brzucha jak na @, na betę w poniedziałek nie idę ale mam za to popołudniu planową wizytę u gina. Dostałam już od niego recepte na clexan wiec ide go sobie kujnąć pierwszy raz.
Witaj Baslan super że i Ty tutaj :)
Witaj[emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
mififi nie no moze być za wcześnie na serduszko , ale pęcherzyk to bedzie zapewne..

Ja nie wiem kiedy pójdę na usg, obejrzymy który tc mi z bety wyjdzie [emoji50]

Dorcia dziękuję , też bylam wrześniowa 2014 [emoji6]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
Już się nie mogę doczekać[emoji2]

Już się nie mogę doczekać[emoji2]

No też bym chciała już tą małą fasolinke zobaczyć , ale na razie trzeba czekać [emoji5]
Wydaje mi się , że u mnie owu była przed 16dc bo od 16dc używałam mikroskopu afrodyta i paprotek nie było...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...

Witam, październikowe mamuśki :)
dzisiaj zrobiłam test i 2 grube czerwone krechy :) cieszę się a zarazem boję bo to moja pierwsza ciąża i "nieplanowana "....co gorsza byłam chora i brałam leki.....ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
Planowany termin porodu to 3 październik? Do gin umówiona jestem na 10.02 i powiedzcie mi czy iść zrobić usg w poniedziałek czy czekać do ustalonej wizyty?

akilegna18 gratulacje , który tc u Ciebie wychodzi ?
Pokaż tescik [emoji4]

...życie cudem jest...

spokojnie poczekać trzeba jeszcze z dobry tydzień, dwa zeby było widać i najlepiej od razu serduszko.
witaj akilegna i gratulacje. jak sie dobrze czujesz to czekaj do 10 a jak nie to idz od razu, na razie nie będzie widać najpewniej wiec spokojnie sobie poczekaj.

mnie tez boli, to dla mnie 4 ciaża i zaczyna sie inaczej niż pozostałe, jak Cie bedzie bolało bardzo weź nospę.

Mnie boli jajnik gniecie... jeszcze doszlam do wniosku od 3 dni mierze ciśnienie i mam chyba nadciśnienie , boje sie, ze bedzie cos nie tak [emoji19]

...życie cudem jest...

reklama
Na razie wytrzymuję i myślę że dam radę przy moich bolesnych @ to i tak pikuś :)
4 tydzien 5 dzień

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry