reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nimitil chyba się udało, wczoraj testowalam i dzis i troszkę szok ! [emoji5] mam nadzieje , ze betka potwierdzi [emoji5]

mififi no to się pochwał czy będzie już coś widać [emoji6]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
A nie jest trochę za wcześnie? Na to żeby było coś widać. Ale jeśli to napewno dam znać[emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
mififi nie no moze być za wcześnie na serduszko , ale pęcherzyk to bedzie zapewne..

Ja nie wiem kiedy pójdę na usg, obejrzymy który tc mi z bety wyjdzie [emoji50]

Dorcia dziękuję , też bylam wrześniowa 2014 [emoji6]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...

Witajcie ja też od dzis na teście mam drugą jasną kreseczkę. Pozwólcie że dołączę. To moja 4 ciąża i mam nadzieję zę będzie udana. Pobolewa mnie dół brzucha jak na @, na betę w poniedziałek nie idę ale mam za to popołudniu planową wizytę u gina. Dostałam już od niego recepte na clexan wiec ide go sobie kujnąć pierwszy raz.
Witaj Baslan super że i Ty tutaj :)

Witajcie ja też od dzis na teście mam drugą jasną kreseczkę. Pozwólcie że dołączę. To moja 4 ciąża i mam nadzieję zę będzie udana. Pobolewa mnie dół brzucha jak na @, na betę w poniedziałek nie idę ale mam za to popołudniu planową wizytę u gina. Dostałam już od niego recepte na clexan wiec ide go sobie kujnąć pierwszy raz.
Witaj Baslan super że i Ty tutaj :)
Hajmal super!!! Tak się cieszę!!![emoji8] Teraz musi być dobrze!
Mnie też pobolewa brzucho jak na @, mam lekkie mdłości i spory apetyt.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

hajmal a kiedy ci wypada termin?
Powtarzasz jutro test?

...życie cudem jest...

Baslan ja dziś wzięłam nospę tak mnie bolało. Mdłości nie mam ale za to ochotę na porządny kawał soczystego mięsa. Tego smaka mam juz ze 4 dni - mięcho, mięcho, mięcho.
Termin mam na 4 października, teoretyczny bo ja też miałam cesarkę, stary gin mówił ze następna cesarka ale przy mojej trombofili piszą ze bezpieczniejszy poród naturalny. Zobaczymy co ma być to będzie byle było dobrze a ja jakoś wytrzymam.
Test to nie wiem, został mi jeden z rossmana, jak nie wytrzymam to zrobię, a jak wytrzymam to zrobie w poniedziałek przed wizytą.
Jestem z siebie bardzo dumna, zrobiłam sobie sama zastrzyk z heparyny w brzuch, bez pomocy. Trochę bolało ale muszę je robić od pozytywnego testu codziennie, do porodu i jeszcze dłużej.

Lekarz na pewno da mi skierowanie na badania z krwi a ja mam byle jakie żyły wiec jak mnie bedą kłuć to wole raz :)

hajmal dzielna jesteś z tymi zastrzykami [emoji123]

...życie cudem jest...

reklama
tak :) Lilith jakimś cudem, lekarz mi pozwolił bez stresu sie nie zabezpieczać po 1@ i jakoś sie udało.
a co u Ciebie ? czasami do was zaglądam ale zwykle tylko na chwile bo potem mi trudno

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry