reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Też się tak fatalnie czujecie na początku ciąży ?
Ja dosłownie umieram w łóżku , tak potwornie od kilku dni bolą mnie nogi że nie mogę funkcjonować praktycznie nie wychodzę z łóżka , boli non stop a jak już mi się w ogóle uda zasnąć to spię zaledwie 3-4 godziny ...czytałam trochę na ten temat i to chyba Zespół Niespokojnych Nóg
I się przeraziłam jak niektóre dziewczyny pisały że towarzyszylo im to przez całą ciąże ...

Druga sprawa tak się zastanawiam czy moja lekarka nie za wczesnie mnie zapisała na USG , wstepnie byłam zapisana na 28 lutego a ona przelozyła mi na 9 lutego , wg kalkulatora internetowego to będzie równo 6 tydzień od ostatniej miesiączki , bo okres dostałam 29 grudnia a cykle mam 26 dniowe . Nie wiem ale mi się wydaje ze to za wczesnie aby było juz widać serduszko a troche szkoda mi będzie wydac 170 zł za nic nie wnoszacą wizyte
Pęcherzyk napewno będzie a co do serduszka to za wcześnie. Ale bardzo dobrze cię rozumiem dać tyle kasy i nic nie zobaczyć żadnego serduszka. Zadzwoń zapytaj czy nie możesz później się umówić będziesz spokojniejsza[emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pęcherzyk napewno będzie a co do serduszka to za wcześnie. Ale bardzo dobrze cię rozumiem dać tyle kasy i nic nie zobaczyć żadnego serduszka. Zadzwoń zapytaj czy nie możesz później się umówić będziesz spokojniejsza[emoji2]

W 6tygodniu można juz wychwycić serduszko jak jest dobry sprzęt [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

xBumX - raczej regularne zazwyczaj jest 26 dni
mififi04 - wydaje mi się że chce mnie naciągnąć , wie że jestem uzależnina od niej bo nie mam wyjścia nikt na NFZ nie przepisze mi z refundacją zastrzyków a ona tak , no ale przyjmuje tylko prywatnie, w ostatniej ciąży musiałam latać na te wizyty co 2 tygodnie bo z kosmówką było coś nie tak i za każdym razem tyle mnie kasowała , tyle że teraz jestem w gorszej sytuacji , zaczeliśmy z mężem się starać o dziecko a kilka dni pożniej z dnia na dzień dostałam wymówienie , firma w której pracowałam oszukała wszystkich pracowników i zostaliśmy nie dośc ze bez pracy to jeszcze bez kasy za listopad i grudzień więc lipa

xbumx - no ona raczej ma dobry sprzęt więc pewnie tak jak piszesz może być widac , dobra pojdę i mam nadzieję ze zobaczę :) dzięki

Ja miałam wczoraj 259.88 [emoji4]

Brzuch mnie boli [emoji19]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...

Extra, a który dc? Jak pisałaś to przepraszam :) Ja teraz wizytę przełożyłam z 9 na 16 bo liczę, że więcej bedzie widać i mąż bedzie mógł ze mną pójść

Agatki piękny pęcherzyk :) ja już się nie mog doczekać jak swojego bąbelka tak zobaczę ^^

Dziewczyny a gdzie tak mało płacicie za betę? Ja poszłam w Warszawie do Multimedu

Też się tak fatalnie czujecie na początku ciąży ?
Ja dosłownie umieram w łóżku , tak potwornie od kilku dni bolą mnie nogi że nie mogę funkcjonować praktycznie nie wychodzę z łóżka , boli non stop a jak już mi się w ogóle uda zasnąć to spię zaledwie 3-4 godziny ...czytałam trochę na ten temat i to chyba Zespół Niespokojnych Nóg
I się przeraziłam jak niektóre dziewczyny pisały że towarzyszylo im to przez całą ciąże ...

Druga sprawa tak się zastanawiam czy moja lekarka nie za wczesnie mnie zapisała na USG , wstepnie byłam zapisana na 28 lutego a ona przelozyła mi na 9 lutego , wg kalkulatora internetowego to będzie równo 6 tydzień od ostatniej miesiączki , bo okres dostałam 29 grudnia a cykle mam 26 dniowe . Nie wiem ale mi się wydaje ze to za wczesnie aby było juz widać serduszko a troche szkoda mi będzie wydac 170 zł za nic nie wnoszacą wizyte
Ja czuję się się dobrze jeśli mam być szczera :) może trochę piersi bolą i czasem delikatnie podbrzusze ale ogólnie nie jest źle . Nogi mnie nie bolą wcale. Co do USG to może już coś być .... chociaż moja ginekolog kazała mi przyjść za trzy tygodnie to będzie okolica 8 tygodnia i wtedy powiedziała że powinno już być bicie serduszka , więc być może masz racje i jest to ciut za wcześnie:confused:

xBumX - raczej regularne zazwyczaj jest 26 dni
mififi04 - wydaje mi się że chce mnie naciągnąć , wie że jestem uzależnina od niej bo nie mam wyjścia nikt na NFZ nie przepisze mi z refundacją zastrzyków a ona tak , no ale przyjmuje tylko prywatnie, w ostatniej ciąży musiałam latać na te wizyty co 2 tygodnie bo z kosmówką było coś nie tak i za każdym razem tyle mnie kasowała , tyle że teraz jestem w gorszej sytuacji , zaczeliśmy z mężem się starać o dziecko a kilka dni pożniej z dnia na dzień dostałam wymówienie , firma w której pracowałam oszukała wszystkich pracowników i zostaliśmy nie dośc ze bez pracy to jeszcze bez kasy za listopad i grudzień więc lipa
O kurcze to nie ciekawie. A próbowałaS z innym lekarzem? Może jeśli mu powiesz ze potrzebujesz tych zastrzyków to zapisze.

Magdziocha a jeśli mogę zapytać co to za zastrzyki masz?

roza ja mam dziś 39dc , ino cykle nie regularne...

...życie cudem jest...

reklama
roza ja mam dziś 39dc , ino cykle nie regularne...

...życie cudem jest...

A będziesz powtarzała betę? Ja chyba poczekam do wizyty u gina, ale pewna jeszcze nie jestem :) Nie znam się na tych badaniach, nie wiem jak powinna rosnąć beta więc chyba lepiej jak poczekam :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry