Pęcherzyk napewno będzie a co do serduszka to za wcześnie. Ale bardzo dobrze cię rozumiem dać tyle kasy i nic nie zobaczyć żadnego serduszka. Zadzwoń zapytaj czy nie możesz później się umówić będziesz spokojniejsza[emoji2]Też się tak fatalnie czujecie na początku ciąży ?
Ja dosłownie umieram w łóżku , tak potwornie od kilku dni bolą mnie nogi że nie mogę funkcjonować praktycznie nie wychodzę z łóżka , boli non stop a jak już mi się w ogóle uda zasnąć to spię zaledwie 3-4 godziny ...czytałam trochę na ten temat i to chyba Zespół Niespokojnych Nóg
I się przeraziłam jak niektóre dziewczyny pisały że towarzyszylo im to przez całą ciąże ...
Druga sprawa tak się zastanawiam czy moja lekarka nie za wczesnie mnie zapisała na USG , wstepnie byłam zapisana na 28 lutego a ona przelozyła mi na 9 lutego , wg kalkulatora internetowego to będzie równo 6 tydzień od ostatniej miesiączki , bo okres dostałam 29 grudnia a cykle mam 26 dniowe . Nie wiem ale mi się wydaje ze to za wczesnie aby było juz widać serduszko a troche szkoda mi będzie wydac 170 zł za nic nie wnoszacą wizyte
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom