reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Też się tak fatalnie czujecie na początku ciąży ?
Ja dosłownie umieram w łóżku , tak potwornie od kilku dni bolą mnie nogi że nie mogę funkcjonować praktycznie nie wychodzę z łóżka , boli non stop a jak już mi się w ogóle uda zasnąć to spię zaledwie 3-4 godziny ...czytałam trochę na ten temat i to chyba Zespół Niespokojnych Nóg
I się przeraziłam jak niektóre dziewczyny pisały że towarzyszylo im to przez całą ciąże ...

Druga sprawa tak się zastanawiam czy moja lekarka nie za wczesnie mnie zapisała na USG , wstepnie byłam zapisana na 28 lutego a ona przelozyła mi na 9 lutego , wg kalkulatora internetowego to będzie równo 6 tydzień od ostatniej miesiączki , bo okres dostałam 29 grudnia a cykle mam 26 dniowe . Nie wiem ale mi się wydaje ze to za wczesnie aby było juz widać serduszko a troche szkoda mi będzie wydac 170 zł za nic nie wnoszacą wizyte
Pęcherzyk napewno będzie a co do serduszka to za wcześnie. Ale bardzo dobrze cię rozumiem dać tyle kasy i nic nie zobaczyć żadnego serduszka. Zadzwoń zapytaj czy nie możesz później się umówić będziesz spokojniejsza[emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pęcherzyk napewno będzie a co do serduszka to za wcześnie. Ale bardzo dobrze cię rozumiem dać tyle kasy i nic nie zobaczyć żadnego serduszka. Zadzwoń zapytaj czy nie możesz później się umówić będziesz spokojniejsza[emoji2]

W 6tygodniu można juz wychwycić serduszko jak jest dobry sprzęt [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

xBumX - raczej regularne zazwyczaj jest 26 dni
mififi04 - wydaje mi się że chce mnie naciągnąć , wie że jestem uzależnina od niej bo nie mam wyjścia nikt na NFZ nie przepisze mi z refundacją zastrzyków a ona tak , no ale przyjmuje tylko prywatnie, w ostatniej ciąży musiałam latać na te wizyty co 2 tygodnie bo z kosmówką było coś nie tak i za każdym razem tyle mnie kasowała , tyle że teraz jestem w gorszej sytuacji , zaczeliśmy z mężem się starać o dziecko a kilka dni pożniej z dnia na dzień dostałam wymówienie , firma w której pracowałam oszukała wszystkich pracowników i zostaliśmy nie dośc ze bez pracy to jeszcze bez kasy za listopad i grudzień więc lipa

xbumx - no ona raczej ma dobry sprzęt więc pewnie tak jak piszesz może być widac , dobra pojdę i mam nadzieję ze zobaczę :) dzięki

Ja miałam wczoraj 259.88 [emoji4]

Brzuch mnie boli [emoji19]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...

Extra, a który dc? Jak pisałaś to przepraszam :) Ja teraz wizytę przełożyłam z 9 na 16 bo liczę, że więcej bedzie widać i mąż bedzie mógł ze mną pójść

Agatki piękny pęcherzyk :) ja już się nie mog doczekać jak swojego bąbelka tak zobaczę ^^

Dziewczyny a gdzie tak mało płacicie za betę? Ja poszłam w Warszawie do Multimedu

Też się tak fatalnie czujecie na początku ciąży ?
Ja dosłownie umieram w łóżku , tak potwornie od kilku dni bolą mnie nogi że nie mogę funkcjonować praktycznie nie wychodzę z łóżka , boli non stop a jak już mi się w ogóle uda zasnąć to spię zaledwie 3-4 godziny ...czytałam trochę na ten temat i to chyba Zespół Niespokojnych Nóg
I się przeraziłam jak niektóre dziewczyny pisały że towarzyszylo im to przez całą ciąże ...

Druga sprawa tak się zastanawiam czy moja lekarka nie za wczesnie mnie zapisała na USG , wstepnie byłam zapisana na 28 lutego a ona przelozyła mi na 9 lutego , wg kalkulatora internetowego to będzie równo 6 tydzień od ostatniej miesiączki , bo okres dostałam 29 grudnia a cykle mam 26 dniowe . Nie wiem ale mi się wydaje ze to za wczesnie aby było juz widać serduszko a troche szkoda mi będzie wydac 170 zł za nic nie wnoszacą wizyte
Ja czuję się się dobrze jeśli mam być szczera :) może trochę piersi bolą i czasem delikatnie podbrzusze ale ogólnie nie jest źle . Nogi mnie nie bolą wcale. Co do USG to może już coś być .... chociaż moja ginekolog kazała mi przyjść za trzy tygodnie to będzie okolica 8 tygodnia i wtedy powiedziała że powinno już być bicie serduszka , więc być może masz racje i jest to ciut za wcześnie:confused:

xBumX - raczej regularne zazwyczaj jest 26 dni
mififi04 - wydaje mi się że chce mnie naciągnąć , wie że jestem uzależnina od niej bo nie mam wyjścia nikt na NFZ nie przepisze mi z refundacją zastrzyków a ona tak , no ale przyjmuje tylko prywatnie, w ostatniej ciąży musiałam latać na te wizyty co 2 tygodnie bo z kosmówką było coś nie tak i za każdym razem tyle mnie kasowała , tyle że teraz jestem w gorszej sytuacji , zaczeliśmy z mężem się starać o dziecko a kilka dni pożniej z dnia na dzień dostałam wymówienie , firma w której pracowałam oszukała wszystkich pracowników i zostaliśmy nie dośc ze bez pracy to jeszcze bez kasy za listopad i grudzień więc lipa
O kurcze to nie ciekawie. A próbowałaS z innym lekarzem? Może jeśli mu powiesz ze potrzebujesz tych zastrzyków to zapisze.

Magdziocha a jeśli mogę zapytać co to za zastrzyki masz?

roza ja mam dziś 39dc , ino cykle nie regularne...

...życie cudem jest...

reklama
roza ja mam dziś 39dc , ino cykle nie regularne...

...życie cudem jest...

A będziesz powtarzała betę? Ja chyba poczekam do wizyty u gina, ale pewna jeszcze nie jestem :) Nie znam się na tych badaniach, nie wiem jak powinna rosnąć beta więc chyba lepiej jak poczekam :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry