reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Testy robiłam jakieś dwa dni temu powiem szczerze że już 4 dni przed planowaną miesiączką wyszedł pozytywny test . Zrobiłam ich w przeciągu 6 dni chyba ze 5 :) tak bardzo uwierzyć nie mogłam . Wczoraj byłam u ginekologa ze względu na wcześniejsze nieprzyjemności i pracę fizyczną jaką wykonuję (praca na magazynie) i widziałam na USG mały pęcherzyk już :)
Super [emoji2] zdjęcie masz?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jak tak czytałam to mega tanio płacicie za betę [emoji33] ja zapłaciłam 53 zł za betę + 15 zł za to żeby wyniki były po 2 h

Tez bardzo szybko testy wykryły wam ciąże :) mi w dniu planowanej @ wyszedł negatywny. Dopiero 3 dni później blade krechy. Ale może to być spowodowane moimi ekstremalnie nieregularnymi cyklami. Ciekawa jestem jak ta beta wyjdzie, zaraz jadę po wyniki :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak wyniki?

Betka mi wyszła 213,16 co wg kartki która dostałam wskazuje 4-5 tydzień :)

Któraś z Was pytała który dzień cyklu mam. Dzisiaj jest 33 :)

Agatki pewnie ze pokaz! :)

bzd.jpg

Załączniki

• bzd.jpg
    bzd.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 256
przypadkiem dodałam dwa razy zdjęcie nie wiem dlaczego :D pewnie coś źle zaznaczyłam :)

Betka mi wyszła 213,16 co wg kartki która dostałam wskazuje 4-5 tydzień :)

Któraś z Was pytała który dzień cyklu mam. Dzisiaj jest 33 :)

Agatki pewnie ze pokaz! :)

Ja miałam wczoraj 259.88 [emoji4]

Brzuch mnie boli [emoji19]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

reklama
Agatki piękna fasolka. Moja wyglądala podobnie :)
Bum bardzo? To weź nospe tak jak hajmal :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry