- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Można tyle nospy brać?brzuch mnie boli, na dzisiaj tyle. Brzuch mnie boli od 25 dc wiec łykam nospe 3xdziennie, mam nadzieję ze to przez te clexany i acardy
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie ze tak [emoji2]jak ze wszystkim, nospa jest przeciwskurczowa jak nie ma wyjścia to trzeba brac
Dziewczyny jak tak czytałam to mega tanio płacicie za betę [emoji33] ja zapłaciłam 53 zł za betę + 15 zł za to żeby wyniki były po 2 h
Tez bardzo szybko testy wykryły wam ciąże mi w dniu planowanej @ wyszedł negatywny. Dopiero 3 dni później blade krechy. Ale może to być spowodowane moimi ekstremalnie nieregularnymi cyklami. Ciekawa jestem jak ta beta wyjdzie, zaraz jadę po wyniki
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tez bardzo szybko testy wykryły wam ciąże mi w dniu planowanej @ wyszedł negatywny. Dopiero 3 dni później blade krechy. Ale może to być spowodowane moimi ekstremalnie nieregularnymi cyklami. Ciekawa jestem jak ta beta wyjdzie, zaraz jadę po wyniki
O boże strasznie dużo[emoji50] trzymam kciukiDziewczyny jak tak czytałam to mega tanio płacicie za betę [emoji33] ja zapłaciłam 53 zł za betę + 15 zł za to żeby wyniki były po 2 h
reklama
Ja badania robię w Diagnostyce, ale oni mają różne cenniki zależnie od regionu ... Hajmal też kilka dni brałam nosprę, a dziś wzięłam Espumisan, bo aż mi się płakać chciało takie wzdęcie miałam Mam nadzieję, że niedługo przejdą Ci te plamienia.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.