reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a ja dalej plamie na brazowo, na szczęście nie na różowo tylko zwyczajnie brudze,
Każda ciąża jest inna, w drugiej nic mi nie było, w trzeciej bolały piersi, a w tej plamie

reklama
hajmal a oprócz plamień masz jeszcze jakies inne objawy?

brzuch mnie boli, na dzisiaj tyle. Brzuch mnie boli od 25 dc wiec łykam nospe 3xdziennie, mam nadzieję ze to przez te clexany i acardy

jak ze wszystkim, nospa jest przeciwskurczowa jak nie ma wyjścia to trzeba brac

Dziewczyny jak tak czytałam to mega tanio płacicie za betę [emoji33] ja zapłaciłam 53 zł za betę + 15 zł za to żeby wyniki były po 2 h

Tez bardzo szybko testy wykryły wam ciąże :) mi w dniu planowanej @ wyszedł negatywny. Dopiero 3 dni później blade krechy. Ale może to być spowodowane moimi ekstremalnie nieregularnymi cyklami. Ciekawa jestem jak ta beta wyjdzie, zaraz jadę po wyniki :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jak tak czytałam to mega tanio płacicie za betę [emoji33] ja zapłaciłam 53 zł za betę + 15 zł za to żeby wyniki były po 2 h

Tez bardzo szybko testy wykryły wam ciąże :) mi w dniu planowanej @ wyszedł negatywny. Dopiero 3 dni później blade krechy. Ale może to być spowodowane moimi ekstremalnie nieregularnymi cyklami. Ciekawa jestem jak ta beta wyjdzie, zaraz jadę po wyniki :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O boże strasznie dużo[emoji50] trzymam kciuki

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja badania robię w Diagnostyce, ale oni mają różne cenniki zależnie od regionu ... Hajmal też kilka dni brałam nosprę, a dziś wzięłam Espumisan, bo aż mi się płakać chciało takie wzdęcie miałam :( Mam nadzieję, że niedługo przejdą Ci te plamienia.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry