reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dajcie spokoj dziewczyny może jestem wariatka ale jak myśle o porodzie to mi się płakać chce... przypomina mi się mój pierwszy sex. To jest moja trauma do dzisiaj[emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja boje się i cc i sn bo juz oba przechodzilam i sama nie wiem jak bym chciala rodzic[emoji44]
przy sn boje się ze coś się stanie z dzieckiem bo duże będzie a po cc długo się dochodzi do pełnej sprawności.
Ja do szpitala mam 5 minut spacerkiem ale tam po 1 dobie po cc juz dostajesz dziecko i musisz sobie radzic sama mimo ze nie masz siły podnieść się z łóżka a jak wstaniesz to chodzisz zgieya w pół tak jak bum pisala nawet żadna położna nie przyjdzie podać dziecko do piersi. Nawet po jedzenie musisz lecieć na korytarz bo tam jedzenie zostawiają.

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

Ja z moim mam to samo... Niczym si nie interesuje, nie pyta jak się czuję, nawet nie obejrzał dzisiejszego o Zdjęcia z USG. Co wieczór się z nim kłócę, żeby zmienił podejście, żeby poczytał o tych wszystkich zmianach jakie zachodzą w moim ciele, żeby spróbował zrozumieć moje zmiany nastrojów i to wszystko co się dzieje, a on nic... Nigdy bym nie pomyślała, że taki się zrobi... Jak nie on...
Ja też z moim codziennie o coś wojna...
Interesuje się jak jestem u lekarza, ledwo doo samochodu wejdę i już jest: pokaż mi naszegoo dzidziola! Ale mnie nie rozumie kompletnie

Ja też bym chciała naturalnie choc jak ogladam te relacje z porodów, na youtubie polozne z UK to moja reakcja na to wszystko jest tylko taka:
1489134915-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Na ipla jest fajny polski serial dokumentalny "Porody" kiedyś to leciało na Polsat cafe

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

Dziewczyny ten męski naród to jakiś kosmos. Dopiero wczoraj się lepiej poczułam ale cały dzień nas nie było w domu dzisiaj wchodzę do kuchni patrzę a tam sztućce, sos pomidorowy, patelnia ze spleśniałym spaghetti... a wiecie jak się tłumaczył ze tego nie posprzątał od paru dni??? Bo go kurw....... od paru dni w kuchni nie było!!! [emoji35] faceci to obleśne świnie.

Dzien dobry produktywne mamusie :) od rana tyle postow..uff ;)

Gratuluje pieknego dzieciatka- fotka cudo :)

Co do prenatalnych do tej pory mialam samo usg ale teraz chcialabym jeszcze z krwi, zobacze co powie gin.

Ach Ci Wasi mezczyźni ;) wiecie ze dzis Dzien Mezczyzny? [emoji14]
Jedni do rany przyloz a inni.. splesniale spaghetti fuuujjj :(
Moj M jest mysle po srodku :D jakos nie tryska euforia bo po pierwsze to 3 maluch a po drugie po poronieniu oboje podchodzimy z duza rezerwa do pierwszego trymestru :/

A mnie mecza juz mdlosci cala dobe :/ nawet w nocy jak ide siku to mnie muli :/ okropne uczucie. Do tego to zmeczenie.. na drugie sniadanie zjadlam pasztet (boscie mi smaka na maxa zrobily :) ) i przegryzlam sledziami [emoji14] i mdlosci odpuscily na chwile [emoji23]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ten męski naród to jakiś kosmos. Dopiero wczoraj się lepiej poczułam ale cały dzień nas nie było w domu dzisiaj wchodzę do kuchni patrzę a tam sztućce, sos pomidorowy, patelnia ze spleśniałym spaghetti... a wiecie jak się tłumaczył ze tego nie posprzątał od paru dni??? Bo go kurw....... od paru dni w kuchni nie było!!! [emoji35] faceci to obleśne świnie.

Ja nawet nie chcę wchodzić do kuchni, żeby się nie denerwować :-) Haha, ale czasem zerknę i mnie krew zalewa... Wrrr... Taki bałaganiarz z tego mojego chłopa!!

reklama
Pomocy

Odebrałam wlasnie wyniki
Toxoplazmoza IgG wynosi 650 i ciala są obecne
Toxoplazmoza IgM wynosi 0,36 ciala nieobecne.

Co to znaczy mial ktos taka sytuacje?

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry