reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dajcie spokoj dziewczyny może jestem wariatka ale jak myśle o porodzie to mi się płakać chce... przypomina mi się mój pierwszy sex. To jest moja trauma do dzisiaj[emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja boje się i cc i sn bo juz oba przechodzilam i sama nie wiem jak bym chciala rodzic[emoji44]
przy sn boje się ze coś się stanie z dzieckiem bo duże będzie a po cc długo się dochodzi do pełnej sprawności.
Ja do szpitala mam 5 minut spacerkiem ale tam po 1 dobie po cc juz dostajesz dziecko i musisz sobie radzic sama mimo ze nie masz siły podnieść się z łóżka a jak wstaniesz to chodzisz zgieya w pół tak jak bum pisala nawet żadna położna nie przyjdzie podać dziecko do piersi. Nawet po jedzenie musisz lecieć na korytarz bo tam jedzenie zostawiają.

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

Ja z moim mam to samo... Niczym si nie interesuje, nie pyta jak się czuję, nawet nie obejrzał dzisiejszego o Zdjęcia z USG. Co wieczór się z nim kłócę, żeby zmienił podejście, żeby poczytał o tych wszystkich zmianach jakie zachodzą w moim ciele, żeby spróbował zrozumieć moje zmiany nastrojów i to wszystko co się dzieje, a on nic... Nigdy bym nie pomyślała, że taki się zrobi... Jak nie on...
Ja też z moim codziennie o coś wojna...
Interesuje się jak jestem u lekarza, ledwo doo samochodu wejdę i już jest: pokaż mi naszegoo dzidziola! Ale mnie nie rozumie kompletnie

Ja też bym chciała naturalnie choc jak ogladam te relacje z porodów, na youtubie polozne z UK to moja reakcja na to wszystko jest tylko taka:
1489134915-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Na ipla jest fajny polski serial dokumentalny "Porody" kiedyś to leciało na Polsat cafe

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

Dziewczyny ten męski naród to jakiś kosmos. Dopiero wczoraj się lepiej poczułam ale cały dzień nas nie było w domu dzisiaj wchodzę do kuchni patrzę a tam sztućce, sos pomidorowy, patelnia ze spleśniałym spaghetti... a wiecie jak się tłumaczył ze tego nie posprzątał od paru dni??? Bo go kurw....... od paru dni w kuchni nie było!!! [emoji35] faceci to obleśne świnie.

Dzien dobry produktywne mamusie :) od rana tyle postow..uff ;)

Gratuluje pieknego dzieciatka- fotka cudo :)

Co do prenatalnych do tej pory mialam samo usg ale teraz chcialabym jeszcze z krwi, zobacze co powie gin.

Ach Ci Wasi mezczyźni ;) wiecie ze dzis Dzien Mezczyzny? [emoji14]
Jedni do rany przyloz a inni.. splesniale spaghetti fuuujjj :(
Moj M jest mysle po srodku :D jakos nie tryska euforia bo po pierwsze to 3 maluch a po drugie po poronieniu oboje podchodzimy z duza rezerwa do pierwszego trymestru :/

A mnie mecza juz mdlosci cala dobe :/ nawet w nocy jak ide siku to mnie muli :/ okropne uczucie. Do tego to zmeczenie.. na drugie sniadanie zjadlam pasztet (boscie mi smaka na maxa zrobily :) ) i przegryzlam sledziami [emoji14] i mdlosci odpuscily na chwile [emoji23]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ten męski naród to jakiś kosmos. Dopiero wczoraj się lepiej poczułam ale cały dzień nas nie było w domu dzisiaj wchodzę do kuchni patrzę a tam sztućce, sos pomidorowy, patelnia ze spleśniałym spaghetti... a wiecie jak się tłumaczył ze tego nie posprzątał od paru dni??? Bo go kurw....... od paru dni w kuchni nie było!!! [emoji35] faceci to obleśne świnie.

Ja nawet nie chcę wchodzić do kuchni, żeby się nie denerwować :-) Haha, ale czasem zerknę i mnie krew zalewa... Wrrr... Taki bałaganiarz z tego mojego chłopa!!

reklama
Pomocy

Odebrałam wlasnie wyniki
Toxoplazmoza IgG wynosi 650 i ciala są obecne
Toxoplazmoza IgM wynosi 0,36 ciala nieobecne.

Co to znaczy mial ktos taka sytuacje?

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry