reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Laski! Przy becie wazny jest przyrost,pojedyncza wartosc mowi ze jestescie w ciazy, a normy sa z kosmosu bo skoro bhcg rosnie bardzo szybko to i normy sa ogromne:) roznica terminu z om i tego kiedy faktycZnie sie zaszlo jest bardzo czesta , nie kazdy ma cykle idealne 28dniowe, ja tez mam 40 dni i wiecej, ale ze wiem kiedy byla owu wiem dokladnie ktory to tydzien,wiec nie ma co stresowac wynikami:) ale! Pamietam ze przy pierwszym synu przy wyniku 214 tydzien pozniej na usg wychodzil 5tysz 6dzien +/3 dni , ale tamtem cykl byl chyba 60dniowy wiec opieralismy sie tylko na usg;)

Alpine dobrze mówi, poza tym zauważcie że te normy zachodzą na siebie, czyli 200 to może być zarówno 4 jak i 5 tydzień, bo u każdej kobiety beta rośnie do innych poziomów ;)

Właśnie wróciłam od gina :) Jest pęcherzyk ciążowy (3 mm), żółtkowy i kropka która ponoć jest zarodkiem w środku ;) Serduszka jeszcze nie widać. Nie założył mi jeszcze karty ciąży, ale zlecił dużo badań krwi i moczu, MumOmega, witaminę D i inne witaminy. Dostałam też receptę na 2 zastrzyki Clexane, profilaktycznie przed podróżą samolotem. Następna wizyta za 4 tygodnie, nie mogę się doczekać :D Link do: 93bc8f1bbbe4.jpg - NaForum.Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków na fora i blogi, automatyczne tworzenie miniatur, bez rejestracji i limitów

Właśnie wróciłam od gina :) Jest pęcherzyk ciążowy (3 mm), żółtkowy i kropka która ponoć jest zarodkiem w środku ;) Serduszka jeszcze nie widać. Nie założył mi jeszcze karty ciąży, ale zlecił dużo badań krwi i moczu, MumOmega, witaminę D i inne witaminy. Dostałam też receptę na 2 zastrzyki Clexane, profilaktycznie przed podróżą samolotem. Następna wizyta za 4 tygodnie, nie mogę się doczekać :D Link do: 93bc8f1bbbe4.jpg - NaForum.Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków na fora i blogi, automatyczne tworzenie miniatur, bez rejestracji i limitów
Super kropeczka [emoji171]
U ciebie , który tc wychodzi?

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

@Bulbasek pokaż tesciorka [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry