Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro zleci[emoji2] na którą masz wizytę?No to podobnie mamy we 3-trzy. Ja mam35 dc a @ mialam 29 grudnia. No to teraz zostalo mi czekac do piatku
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dlaczego zakładasz że się nie uda? Urodzicie razem i to będzie piękny czas [emoji2]Właśnie się dowiedziałam, że moja siostra też jest w ciąży na tym samym etapie. Fantastycznie byłoby razem chodzić w ciąży. Ale teraz boję się jeszcze bardziej bo jak któreś się nie uda to ta druga będzie cierpieć.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Pech? Przecież przez całe życie nie będzie Tobie towarzyszył[emoji2]Mfifi04 bo to zbyt piękne żeby było prawdziwe. A w moim życiu raczej dominował pech. No nic. Zobaczymy co los przyniesie. Sama jestem zła na siebie że się nie cieszę na 100 procent
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale dobra energia od Ciebie bije. Dziękuję :-)Pech? Przecież przez całe życie nie będzie Tobie towarzyszył[emoji2]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom