reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam, od tygodnia robię co dzień testy i za każdym razem ciemna druga kreska. Pierwszy zrobiłam w dzień planowanej miesiączki 26.01. To moja druga ciąża, mam 3 letniego synka. Bardzo trudno był zajść za pierwszym razem i teraz bylam pewna, że to niemozliwe, a tu taka cudowna niespodzianka. Pozdrawiam

reklama
Beatriss pokaż tesciorki [emoji4]

Ja dopiero mieszkanie ogarnęłam i zaraz spać [emoji5]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Witam, od tygodnia robię co dzień testy i za każdym razem ciemna druga kreska. Pierwszy zrobiłam w dzień planowanej miesiączki 26.01. To moja druga ciąża, mam 3 letniego synka. Bardzo trudno był zajść za pierwszym razem i teraz bylam pewna, że to niemozliwe, a tu taka cudowna niespodzianka. Pozdrawiam

Super [emoji12] gratulacje [emoji7] udało się w pierwszym cyklu starań?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nareszcie. .. juz nie mogłam się Was doczekać. ..
Rok temu to Ja zobaczyłam 2 krechy na teście ... zupełne zaskoczenie. .. ale jakie cudowne [emoji7]
Czytając Was przypominała sobie jak sama dołączyłam do zeszłorocznych październikowek. ..

A tu już mój Mikołaj ma 3.5 miesiąca ... jak ten czas leci [emoji16]

Kochane .... życzę Wam spokojnych ciąż, niech Fasolinki zdrowo rosną. .. mamusie się nie męczą ... a w październiku kiedy znów do Was zajrzę cudnych, różowiutkich bobaskow .... a porodów takich jak mój (wiem czego życzę [emoji6]) ...

Pozdrawiam serdecznie i ogromnie gratuluje

Mamusia Październikowego Mikołajka [emoji1] 2016

Kolega lekarz powiedział, że mam betę następna zrobić za dwa tygodnie, nie stresować się i nie dźwigać. Łykac kwas foliowy i dać maluszkowi rosnąć. Ze to moje 201 jest całkowicie ok w 30 dniu od ostatniej miesiaczki, na usg była plamka czarna a w badaniu ginekologicznym wszystko było ok. Powiedział, że tylko sobie szkodze tym niepotrzebnym stresem a nic z tego nie wynika. A to taki dobry kolega, więc nie powiedział tak na odwal się. Jestem wybornie dobrej myśli!

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

No i bardzo dobrze, naprawde szkoda czasu i kasy na bete, jak ma cos pojsc nie tak to i tak pojdzie.

Ja juz od godziny w pracy, mecza mnie mdlosci, najgorzej w nocy, a jeszcze maluch nie spal... jestem wykonczona :]

Hajka spuscilam krew, czekam u gina na nfz po dupka z beta poniedziałkowa [emoji5]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Witaj :) kiedy wizyta u lekarza?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nareszcie. .. juz nie mogłam się Was doczekać. ..
Rok temu to Ja zobaczyłam 2 krechy na teście ... zupełne zaskoczenie. .. ale jakie cudowne [emoji7]
Czytając Was przypominała sobie jak sama dołączyłam do zeszłorocznych październikowek. ..

A tu już mój Mikołaj ma 3.5 miesiąca ... jak ten czas leci [emoji16]

Kochane .... życzę Wam spokojnych ciąż, niech Fasolinki zdrowo rosną. .. mamusie się nie męczą ... a w październiku kiedy znów do Was zajrzę cudnych, różowiutkich bobaskow .... a porodów takich jak mój (wiem czego życzę [emoji6]) ...

Pozdrawiam serdecznie i ogromnie gratuluje

Mamusia Październikowego Mikołajka [emoji1] 2016

Dziękuję [emoji173] zdrowia dla Mikołaja

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry