reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja w winiarni wyszperalam bezalkoholowe wino ;) Normalnie robione standardowo tylko odparowany alkohol. Bardzo fajna nie zdradzająca butelka, na właśnie takie kolacje jak dziś lub w moim wypadku aby troszkę przedłużyć nieswiadomosc znajomych i rodziny na przyjęciu urodzinowym męża. Jest białe, różowe i czerwone. :)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej [emoji113]

Spark kciukam za wizytę ! [emoji110][emoji110]

Kornelcia ty mialas wczoraj?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t3d [emoji235]
Hej tak miałam wczoraj wizytę.
Lekarz mnie zbadał pobrał cytologie dał skierowanie na 12 badań, L4, kazał brać akard tak wrazie czego bo w poprzedniej ciazy też bralam i kazał przyjść w piątek na usg.
Miejmy nadzieję ze bedzie już serduszko bo potem on idzie na urlop i będę musiała 2 tygodnie czekać.
Miałam powiedzieć mężowi dzisiaj o ciąży ale jednak się wstrzymam do tego usg.[emoji1]A czasem juz tak się zapominam i w ostatniej chwili nabieram wody w usta ha ha...

Co do objawów to u mnie delikatne bóle brzucha i od dwóch dni mnie mdli a w żadnej ciazy nie mialam mdlosci mam nadzieję że nie będę miała bliźniaków ale lekarz nie wykluczył, okaże się w piątek [emoji28]

Hej dziewczyny, byłam dzisiaj u ginekologa, lekarz przepisał mi duphaston 2x dziennie, co prawda nie mam żadnych plamień i brzuch mi już jakoś rzadko boli. Ale mam tą torbiel na prawym jajniku która się trochę powiększa, także mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
A tutaj chcę się pochwalić USG, no i ja jakoś widzę dwie kropki a nie jedną. Co o tym myślicie?
16754088_172436786586338_433853555_n.jpg

Załączniki

• 16754088_172436786586338_433853555_n.jpg
    16754088_172436786586338_433853555_n.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 358
Hej dziewczyny, byłam dzisiaj u ginekologa, lekarz przepisał mi duphaston 2x dziennie, co prawda nie mam żadnych plamień i brzuch mi już jakoś rzadko boli. Ale mam tą torbiel na prawym jajniku która się trochę powiększa, także mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
A tutaj chcę się pochwalić USG, no i ja jakoś widzę dwie kropki a nie jedną. Co o tym myślicie? Zobacz załącznik 795438

Gratuluje!!!! Masz dwa kropki [emoji255][emoji259]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też widzę dwie. Który to tydzień?

Sent from my LG-D722 using Forum BabyBoom mobile app
Licząć od pierwszego dnia ostatniej miesiączki to będzie 7, ale ja miałam wszystko popieprzone i owulację miałam 18 stycznia dopiero. Także może to jest jakiś 5-6 tydzień, z tego wszystkiego nawet nie zapytałam ginekologa. 20 lutego jadę prywatnie to tam już wszystkiego się konkretnie dowiem.

reklama
To zapewne dzidzia i pęcherzyk żółtkowy [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t3d [emoji235]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry