reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kasia, xBUMx to bardzo subiektywne uczucie z tym rodzeństwem :) jedni uważają tak inni siak. Ja bardzo się cieszę ze moi rodzice podjęli taka a nie inna decyzje :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja myślę że mój mały też jest szczęśliwy i tak by pozostało gdyby nie To, że ogarnęła mnie ogromna chęć posiadania jeszcze jednego maluszka [emoji6]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas jest jeden szpital na miasto, w mieście obok też jest szpital i większość woli rodzic tam, ale też nie jest to jakiś dobty szpital.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

byłam w 5t6d na usg lekarz widział pęcherzyk ale w środku mówi ze nicy coś widac ale nie powie na razie nic bo za słabo usg chyba mam takie średnie (ja sobie to wmawiam ) bo nawet zblizenia nie robił. Nastepną wizytę bede miała w 7,4 i bedzie juz pewne będzie wiadome. Nie martw sie jeszcze maluszek ma czas.

A mi gin mówił , ze nic nie ma w środku sam pęcherzyk a ja coś widzę na tym usg w środku hehe i być tu mądry , ten moj prywatny ma mega dobry sprzęt więc to mysi być już pewne czy wszystko ok jest [emoji4]

Hajmal bedzie dzidziol juz piękny [emoji169]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t1d [emoji235]

A mi gin mówił , ze nic nie ma w środku sam pęcherzyk a ja coś widzę na tym usg w środku hehe i być tu mądry , ten moj prywatny ma mega dobry sprzęt więc to mysi być już pewne czy wszystko ok jest [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
6t1d [emoji235]
Ja się tak nastraszylam z tymi pustymi pecherzykami i grypa, ktora miałam z tydzień lub dwa po zaplodnieniu. Mi wychodzi licząc od miesiączki 6 tydzień I 3 dzień jak byłam u lekarza a był widoczny tylko pecherzyk ciazowy.

Ja się tak nastraszylam z tymi pustymi pecherzykami i grypa, ktora miałam z tydzień lub dwa po zaplodnieniu. Mi wychodzi licząc od miesiączki 6 tydzień I 3 dzień jak byłam u lekarza a był widoczny tylko pecherzyk ciazowy.

Ja znowu mam teraz infekcję dróg moczowych i też strasznie się boję żeby to nie zaszkodziło ciąży [emoji20]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

AnScarlett a wiesz dokładnie kiedy miałaś owulację? Bo pewnie ona była później i stąd to

będ

6t1d [emoji235]
będzie dobrze :)

reklama
Dziewczyny czy wy się teraz w ciązy jakoś specjalnie odzywiacie inaczej niż przed ciążą ?
Bardzo się boję anemii , całe życie byłam na granicy ..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry