Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie ciągle prawy jajnik boli , kluje odczuwam go mega i tez ni sie wydaje , ze z tego owu była [emoji4]
A swoją droga jeszcze niecałe 5 dni i wizyta [emoji738]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
5t6d [emoji235]
Mi to się w ogóle nie chcę. Przed ciąża mogłam kilka razy dziennie a teraz w ogóle mnie nie interesuje teraz jest pozycja na wilczka ona lezy, on leży przy dziurce i wyje hahahah
Oj powiedz o tym swojemu lekarzowi. To jest nie pokojace. Wydaje mi się że nie powinno boleć przy stosunku.Mnie tez prawy kłuje, a podczas stosunku to już wgl myślałam ze oszaleje [emoji20] strasznie bolało.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Heh poczekaj jeszcze trochę to tobie się będzie bardzo chciałoMi to się w ogóle nie chcę. Przed ciąża mogłam kilka razy dziennie a teraz w ogóle mnie nie interesuje teraz jest pozycja na wilczka ona lezy, on leży przy dziurce i wyje hahahah
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie tak. Zawsze to mi się bardziej chciało a teraz nic a nicHeh poczekaj jeszcze trochę to tobie się będzie bardzo chciało
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom