AnScarlett
Fanka BB :)
Dzięki za artykuł! Świetny ja już nie wiem co tam widać a co nie
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha ja też na słodkie w ogóle smaka nie mam, a za to na mięcho to ułoooTabelka jest na pierwszej stronie , nszego wątku.
Ja tak na szybko bo ciągle coś, od pon bedzie luz więc będę na bieżąco...
Dzis rano zygalam jak kot , ale mam taka mega ochotę na piledwiczki pikantne takie z biedry a po 16 idziemy na urodziny a ja na słodkie patrzeć nie umie...
Miłego dnia laski !
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
5t6d [emoji235]
Wydaje mi się, że nie widać pęcherzyka zoltkowego, który jest w środku pęcherzyka ciazowego, bo go faktycznie u Ciebie nie widać... ale to nic nie znaczy, mogła owu być później i pęcherzyk zoltkowy pojawi się późniejDziewczyny, ale na jakiej podstawie lekarz stwierdził ciążę skoro nie ma pęcherzyka? Ja jestem w Tym calkiem Zielona. Powiedzcie mi coś?
Dziewczyny! Po stosunku bardzo zaczął mnie bolec prawy jajnik, poszłam do toalety a tam brązowa wydzielina [emoji33] wiecie co to może być?! Miała któraś z was coś takiego? Niedługo lecę na sor ale mega się stresuje ze to pierwsza oznaka poronienia
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Szczerze mówiąc nie wiem. Ale gin się na tym zna więc wie co robi. Nie stresuj się fasolce to szkodzi.Dziewczyny, ale na jakiej podstawie lekarz stwierdził ciążę skoro nie ma pęcherzyka? Ja jestem w Tym calkiem Zielona. Powiedzcie mi coś?