- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ania_miki89
Aktywna w BB
Hej dziewczyny. Czy macie pobolewania w dole brzucha? Nie wiem czy to jest normalne? Martwi się...
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
AMysz
Fanka BB :)
To Twoj bobasA mam takie pytanie do Was. Bo od kilku dni czuje pod pepkiem i troszke obok tak jakby mi taka wielka banka pekala. Z poczatku myslalam ze to moze jelita a teraz sie zastanawiam czy moze to sa pierwsze kopniaki?
nutka83
Ja mam czasmi , a jakby się nasilały i nie przechodziły po nospie i odpoczynku to wtedy kontakt z lekarzem.Hej dziewczyny. Czy macie pobolewania w dole brzucha? Nie wiem czy to jest normalne? Martwi się...
Ja czasem mam takie cmienie brzucha jak na okres, i ostatnio boli mnie kosc jakby obok pochwy. Najbardziej to sie nasila wieczorem jak chce z lozka wstac. Nwm czy to miednica czy co, zapytam lekarza jak bede na wizycieHej dziewczyny. Czy macie pobolewania w dole brzucha? Nie wiem czy to jest normalne? Martwi się...
AMysz
ja ostatnio mam tylko bole i klucia po bokach, sam brzuch mnie nie boliHej dziewczyny. Czy macie pobolewania w dole brzucha? Nie wiem czy to jest normalne? Martwi się...
Ja mam odstawić luteine brałam rano i wieczór po 100 a teraz w tym tyg raz dziennie od przyszłego nie brać nie określił z której zrezygnować więc biorę ranoHej dziewczyny ;-)
Ja wczoraj usnelam o 22 :-) nie spałam od 4.30 i tylko się wykapalam i położyłam, to usnelam. Nawet nie słyszałam jak mąż do domu wrócił ;-)
Zapomniałam Wam powiedział, ze ten lekarz wykluczył cukrzycę. Powiedziała, ze na czczo jest normą do 90, po godzinie do 180, a po 2 do 150. Już któraś mi tu tak pisała. Tak więc może nie będę obgadać się wszystkim po kolei, ale już nie będę miała takich wyrzutow sumienia po kostce bueno ;-)
Któraś mi tu pisał w, ze tez ma odstawiac luteine (przepraszam, tyle tu postów, ze że nie pamiętam co która pisala). Jak kazał Ci to odstawiac?
Bo ja już zrezygnowałam z 50 w południe, teraz mam 100 rano i 100 wieczorem i kazał z tej rannej zrezygnować. I zastanawiam się, czy może jednak ta ranna brac, na wszelki wypadek bo przecież cały dzień jestem aktywna, a zrezygnować z wieczorowej? Kurde no niby lekarz wie co mówi, ale boję się, jeszcze tej karty nie mam w razie czego... a może zamienię obie 100 na 50 tak jak kazał ten poprzedni...
Byłam w Kimexie na Warszawskiej ;-) byłam tez tam w "ŚWIECIE DZIECKA", ale tam taki bałagan i zamieszanie przed tym dniem dziecka w weekend, ze nikt nie miał dla nas czasu, mimo że 2 razy prosiłam kogoś o pomoc przy wózkach :-/ i pojechaliśmy do Kimexu. Facet wydawał się być bardzo doświadczony w tym temacie, bardzo miło nam się rozmawiało i chyba jutro pojadę zamówić foteliki babysafe i wózek, tylko jeszcze nie wiem który. Ale zamówię I będzie wszystko u nich leżało do września, mąż odbierze we wrześniu i nie stracimy 3.miesiecy gwarancji bo jakbyśmy kupili teraz i lezaloby u nas to jesteśmy 3 miesiące do tyłu z gwarancją. I pojadę do Kimexu, będzie pusto, bo wszyscy będą na promocjach w świecie dziecka a i tak mój ROAN był tańszy w Kimexie. I wolę jak mi ktoś coś doradzi i w ogóle, a nie zlewa totalnie. Tym bardziej, ze prosiłam o pomóc.
Ja miałam tak wczoraj. Na początku się wystraszyłem, a potem pomyślałam, ze pewnie mi tak kopię w jakiś miesien połączony z pochwa, czy coś. Nigdy nie byłam dobra z biologii, ale ta teoria mnie uspokoila
Beczulinda
Ja czuje podobnie tez na piczatku myslalam ze to jelita ale to jest dzidziusA mam takie pytanie do Was. Bo od kilku dni czuje pod pepkiem i troszke obok tak jakby mi taka wielka banka pekala. Z poczatku myslalam ze to moze jelita a teraz sie zastanawiam czy moze to sa pierwsze kopniaki?
hajmal
Justa dziękuję
madagos kupiłam ją na allegro Link do: BABYONO INTELIGENTNA TORBA DLA MAMY SO CITY NOWOŚĆ
bardzo ładna ta torba
madagos kupiłam ją na allegro Link do: BABYONO INTELIGENTNA TORBA DLA MAMY SO CITY NOWOŚĆ
bardzo ładna ta torba
reklama
No to chyba oficjalnie moge napisac ze czuje pierwsze kopniakiJa czuje podobnie tez na piczatku myslalam ze to jelita ale to jest dzidzius
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.