Cześć dziewczyny! Ja wczoraj siedziałam do późna nad pracą magisterską, a dziś nawet nie mogłam za bardzo odespać, bo bałam się, że jak sobie pozwolę na długie spanie, to będzie mnie bolała głowa. Tak więc wstałam wcześniej, zjadłam śniadanko i zastanawiam czy, czy aby nie poświęcić jeszcze chwilki temu swojemu nieszczęsnemu pisaniu..
Na 12 idę do pracy, chociaż słonko tak pięknie świeci, że nie bardzo mam ochotę zamknąć się z przychodni na cały dzień
Paulik nie ma co panikować. Poleż sobie i się nie nakręcaj, bo te nerwy na pewno nie pomagają.
Lili, ja słyszałam od swojej położnej, że ponoć dużo facetów tak ma, że póki brzuch nie jest widoczny, to w temacie seksu zachowują się normalnie. A jak już widać brzuszek, to im odbija, wymyślają różne wymówki, bo jakoś ich ten widok blokuje. I tak się pewnie męczą biedaczki, bo chcieliby, a boją się
Odpoczywajcie dziewczyny, relaksujcie się i korzystajcie z pięknej pogody. Na pewno zajrzę tu do Was później, bo dziś środa, wiec w pracy nie powinnam mieć za dużo roboty
Buziaki!