reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziękuję :) dzieci jeszcze nie mam, ale przekażę kuzynce z którą zawsze jeździmy bo ma 5letniego syna i się może wybierzemy w najbliższym czasie :D
1495002977-aaaaaa.jpeg

A taki misiowy zestawik mi teściowa wyhaczyła w sh, jak nowy, i taaki mięciutki, przyjemny! :) całe 2zł [emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczny :)

reklama
Czesc dziewczynki...
Ja wlasnie pije kawke...
Moj m jeszcze w domu to go zaraz wyciagne na zakupy bo cos mi lodowka opustoszala...
Dzis moj synus zazyczyl sobie zupe pomidorowa a m mloda kapustke...
Piekne sloneczko u mnie wiec pewnie pol dnia spedze na dworzu...na 17 idziemy do kosciola...i znowu 1.5 godziny nas nie bedzie..
Kciuki za wizyty...ja jutro ide po 4 tygodniach zobacze moja corcie...
Milego dzionka

Hej dziewczyny czytam was codzien ale brak czasu nie pozwala mi pisac.
Ania trzymaj sie napewno z szyjka bedzie dobrze,
Ja sie pochorowalam wczoraj dzis jade do lekarza bo kiepsko sie czuje as mi zwolnienie bo nie dam rady pracowac.
Miednica mnie boli had bardzo nie moge sie przekrecic I wstac chodze pozniej jak kaczka.
Gardlo boli migdaly wyszly zlapalam os malego wczoraj jak wrocilam z malym os lekarza okolo 17 lezalam do sama,dobrze ze maly sie ladnie bawil sam.

Paulik nie panikuj, napewno nic złego się nie dzieje :-) zjedz coś słodkiego i połóż się na plecach, zaraz poczujesz ruchy :-) w razie mocnych boli weź nospe :-)

Spark piękny ten komplecik ;-)

Flamandka wyżej się na słoneczku, a na gardło polecam herbatę z miodem i cytryna, lub ciepłą, przegotowana wodę z miodem :-) mi zawsze pomaga.

A wiecie co mi wczoraj mąż powiedział? Mówię mu tak: ostatnio jakoś tak nie bardzo masz ochotę na seks i wgl. I pytam czy to ze mną jest coś nie tak czy może w jakiś sposób go obrzydza to ze się zmienia moje cialo. A on mi mówi ze głupio mu się przyznać ale on się nie da rady teraz kochać bo ma wrażenie ze dziecko to widzi i jego to blokuje. To mu mówię ze w ciazy już jestem 5 miesięcy w problem się pojawił teraz. A on mi mówi ze teraz to już on widzi brzuch ze jest i wie ze się dziecko rusza i teraz dopiero widzi ze jestem w ciazy. I on nie da rady się tak kochać bo co dziecko blokuje [emoji23] e hhh te chłopy [emoji23][emoji23]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Aaaa
Jeszcze mi się przypomniało...a kaucja na raty by was urządziła? My przeprowadzaliśmy się na inne mieszkanie w październiku i kaucja była dla nas duża sami zaproponowali na raty...w sumie rozłożyli nam na 5 rat. Tak w całości też byśmy nie dali rady zapłacić.
No jasne. Zaraz będę szukać mieszkania i kaucja na raty też wiele pomoże.

Witajcie :)
Ania 3 maj się !
My po warsztatach: faktycznie było warto :-) także Mamusie które będą jeszcze miały w swoim mieście jeszcze to naprawdę polecam :D aaaa i udało Nam się wygrać w konkursie Krokodylka :
received_1269905573077836.jpeg

Załączniki

• received_1269905573077836.jpeg
    received_1269905573077836.jpeg
    94,3 KB · Wyświetleń: 415
A wiecie co mi wczoraj mąż powiedział? Mówię mu tak: ostatnio jakoś tak nie bardzo masz ochotę na seks i wgl. I pytam czy to ze mną jest coś nie tak czy może w jakiś sposób go obrzydza to ze się zmienia moje cialo. A on mi mówi ze głupio mu się przyznać ale on się nie da rady teraz kochać bo ma wrażenie ze dziecko to widzi i jego to blokuje. To mu mówię ze w ciazy już jestem 5 miesięcy w problem się pojawił teraz. A on mi mówi ze teraz to już on widzi brzuch ze jest i wie ze się dziecko rusza i teraz dopiero widzi ze jestem w ciazy. I on nie da rady się tak kochać bo co dziecko blokuje [emoji23] e hhh te chłopy [emoji23][emoji23]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Po prostu wrażliwy facet :D Mojego na razie brzuch nie rusza :p

Cześć dziewczyny! Ja wczoraj siedziałam do późna nad pracą magisterską, a dziś nawet nie mogłam za bardzo odespać, bo bałam się, że jak sobie pozwolę na długie spanie, to będzie mnie bolała głowa. Tak więc wstałam wcześniej, zjadłam śniadanko i zastanawiam czy, czy aby nie poświęcić jeszcze chwilki temu swojemu nieszczęsnemu pisaniu..
Na 12 idę do pracy, chociaż słonko tak pięknie świeci, że nie bardzo mam ochotę zamknąć się z przychodni na cały dzień :(

Paulik nie ma co panikować. Poleż sobie i się nie nakręcaj, bo te nerwy na pewno nie pomagają.

Lili, ja słyszałam od swojej położnej, że ponoć dużo facetów tak ma, że póki brzuch nie jest widoczny, to w temacie seksu zachowują się normalnie. A jak już widać brzuszek, to im odbija, wymyślają różne wymówki, bo jakoś ich ten widok blokuje. I tak się pewnie męczą biedaczki, bo chcieliby, a boją się :D

Odpoczywajcie dziewczyny, relaksujcie się i korzystajcie z pięknej pogody. Na pewno zajrzę tu do Was później, bo dziś środa, wiec w pracy nie powinnam mieć za dużo roboty ;) Buziaki!

reklama
U nas sex jest 2x w msc max a moj czasem ci powie , jak mam ochotę np na drugi dzień tez, ze za często nie można [emoji23]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t1d [emoji272]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry