reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczynki nie nadrobie wszystkiego z wczoraj i dziś :D widziałam tylko, że o rukoli mowa była...BLEE, jak ja jej nienawidzę [emoji14] nawet w macku jak biorę tortille to zawsze proszę "bez" :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja rukolę uwielbiam a szczególnie ta z ogródka ona jest bardziej ostra niż ta sklepowa[emoji3]
Ja usg połówkowe mam we wtorek, 6 tygodni czekałam na wizytę a wydaje się jak by to trwało wieczność. Ruchy nadal tak słabo czuję może raz dziennie jakiś lekki kopniak a raczej takie mrowienie zupełnie inaczej niż w poprzednich ciążach [emoji37] z dnia na dzień co raz bardziej się martwię czy wszystko z dzidzią ok.

Witam nowa mame Kapinka
Super niespodzianka blizniaki mam kolezanke ktora ma trojaczki chlopcow,
Co u nas dzis spedzilismy kilka dni z moja mama przyjechala na kilka dni do nas dzis p oleciala do Warszawy plakalam jak dziecko.
Ale jeszcze tylko miesiac i jedziemy ukochanej Warszawy tak bardzo tesknie dziewczyny nie chce juz w tym kraju siedziec .
Pozatym z malym juz lepiej podaje mu sinecod syrop i przesypia mi juz noce.
Jutro biore wolne posiedze z malym a we wt ide do pracki znow tyr I sprzatanie domow.
Wiecie ze gin nie chciala mi dac zwolnienia do konca ciazy bo tu w Belgi pracuje sie do konca.
Mi juz naprawde ciezko nosic na 3 pietro odkurzacz sprzatac 3 pokoje 3 lazienki ...
Popracuje jeszcze do konca maja i pojde do lekarza medycyny pracy.
Dziewczyny oszczedzajcie sie jak mozecie ja nie mam wyjscia.
U nas pogoda sie poprawia dzis bylo 19 ,we wt.ma byc 26 a pozniej znow ma padac.
Pozdrawiam I zycze dobrej nocki.

Cześć dziewczyny :) Dziś mam wahania nastroju straszne ahh.. ja póki co nie mam roztępów ani celulitu, a brzusiu wygląda gdybym się dobrze najadła. Smaruję się kremem zapobiegawczo PALMER'S. Co do wizyty to ja muszę czekać 4,5 tyg czyli jeszcze trochę 25.05 8-) tyle jeszcze nie czekałam dłuży mi się strasznie chciałabym zobaczyć już moje maleństwo <3

23.10.2017 <3

Ja z synkiem

Załączniki

• 20170513_120251.jpg
    20170513_120251.jpg
    321,6 KB · Wyświetleń: 128
Cześć dziewczyny :) Dziś mam wahania nastroju straszne ahh.. ja póki co nie mam roztępów ani celulitu, a brzusiu wygląda gdybym się dobrze najadła. Smaruję się kremem zapobiegawczo PALMER'S. Co do wizyty to ja muszę czekać 4,5 tyg czyli jeszcze trochę 25.05 8-) tyle jeszcze nie czekałam dłuży mi się strasznie chciałabym zobaczyć już moje maleństwo <3

23.10.2017 <3
Ja nie póki coo nowych rozstępów brak... smaruję się oliwka, choć oczywiście raz, a nie dwa razy dziennie jakk chciałam... rozstępów mam trochę na udach po okresie dojrzewania, dlatego teraz się ich boję ale co zrobić... ,;)

A ja rukolę uwielbiam a szczególnie ta z ogródka ona jest bardziej ostra niż ta sklepowa[emoji3]
Ja usg połówkowe mam we wtorek, 6 tygodni czekałam na wizytę a wydaje się jak by to trwało wieczność. Ruchy nadal tak słabo czuję może raz dziennie jakiś lekki kopniak a raczej takie mrowienie zupełnie inaczej niż w poprzednich ciążach [emoji37] z dnia na dzień co raz bardziej się martwię czy wszystko z dzidzią ok.
Fuj, dla mnie rukola zabija smak wszystkieego innego hehe :) ale kwestia gustu :)
U mnie 20tydz. A ruchy czułam kilka razy zaledwie, teraz przez 2dni wcale... może taka nasza naatura

Ja nie póki coo nowych rozstępów brak... smaruję się oliwka, choć oczywiście raz, a nie dwa razy dziennie jakk chciałam... rozstępów mam trochę na udach po okresie dojrzewania, dlatego teraz się ich boję ale co zrobić... ,;)

Ja na udach też mam po okresie dojrzewania. A co do smrowania to raz dziennie na wieczór bo rano nie mam nigdy czasu jakoś ;)

Ja czuje mocno ruchy , a dziś ciszaaa [emoji52] mam nadzieje , ze jeszcze da znk bo jego pora to po 1.

Flamandka ci brzus yez szybciutko rośnie [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t5d [emoji272]

reklama
Udało się! Przeczytałam wszystko
Ja mam wizytę we wtorek ale dopiero popołudniu, zawsze co 4 tygodnie (teraz to będzie połówkowe wiec podwójnie się cieszę) i na początku mam mierzone ciśnienie, siki, krew, waga i wtedy wchodzę do gabinetu. Tak wiec wszystko za jednym razem, w jednym miejscu.
Dzisiaj to mała pierwszy raz tak bardzo się rusza i co chwile szaleje ;) mąż się śmieje ze te rybki znad morza tak jej smakowały ;)
Jaj iż idę spać bo cały dzien na słońcu mnie trochę wykończył, dobranoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry