reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczynki nie nadrobie wszystkiego z wczoraj i dziś :D widziałam tylko, że o rukoli mowa była...BLEE, jak ja jej nienawidzę [emoji14] nawet w macku jak biorę tortille to zawsze proszę "bez" :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja rukolę uwielbiam a szczególnie ta z ogródka ona jest bardziej ostra niż ta sklepowa[emoji3]
Ja usg połówkowe mam we wtorek, 6 tygodni czekałam na wizytę a wydaje się jak by to trwało wieczność. Ruchy nadal tak słabo czuję może raz dziennie jakiś lekki kopniak a raczej takie mrowienie zupełnie inaczej niż w poprzednich ciążach [emoji37] z dnia na dzień co raz bardziej się martwię czy wszystko z dzidzią ok.

Witam nowa mame Kapinka
Super niespodzianka blizniaki mam kolezanke ktora ma trojaczki chlopcow,
Co u nas dzis spedzilismy kilka dni z moja mama przyjechala na kilka dni do nas dzis p oleciala do Warszawy plakalam jak dziecko.
Ale jeszcze tylko miesiac i jedziemy ukochanej Warszawy tak bardzo tesknie dziewczyny nie chce juz w tym kraju siedziec .
Pozatym z malym juz lepiej podaje mu sinecod syrop i przesypia mi juz noce.
Jutro biore wolne posiedze z malym a we wt ide do pracki znow tyr I sprzatanie domow.
Wiecie ze gin nie chciala mi dac zwolnienia do konca ciazy bo tu w Belgi pracuje sie do konca.
Mi juz naprawde ciezko nosic na 3 pietro odkurzacz sprzatac 3 pokoje 3 lazienki ...
Popracuje jeszcze do konca maja i pojde do lekarza medycyny pracy.
Dziewczyny oszczedzajcie sie jak mozecie ja nie mam wyjscia.
U nas pogoda sie poprawia dzis bylo 19 ,we wt.ma byc 26 a pozniej znow ma padac.
Pozdrawiam I zycze dobrej nocki.

Cześć dziewczyny :) Dziś mam wahania nastroju straszne ahh.. ja póki co nie mam roztępów ani celulitu, a brzusiu wygląda gdybym się dobrze najadła. Smaruję się kremem zapobiegawczo PALMER'S. Co do wizyty to ja muszę czekać 4,5 tyg czyli jeszcze trochę 25.05 8-) tyle jeszcze nie czekałam dłuży mi się strasznie chciałabym zobaczyć już moje maleństwo <3

23.10.2017 <3

Ja z synkiem

Załączniki

• 20170513_120251.jpg
    20170513_120251.jpg
    321,6 KB · Wyświetleń: 123
Cześć dziewczyny :) Dziś mam wahania nastroju straszne ahh.. ja póki co nie mam roztępów ani celulitu, a brzusiu wygląda gdybym się dobrze najadła. Smaruję się kremem zapobiegawczo PALMER'S. Co do wizyty to ja muszę czekać 4,5 tyg czyli jeszcze trochę 25.05 8-) tyle jeszcze nie czekałam dłuży mi się strasznie chciałabym zobaczyć już moje maleństwo <3

23.10.2017 <3
Ja nie póki coo nowych rozstępów brak... smaruję się oliwka, choć oczywiście raz, a nie dwa razy dziennie jakk chciałam... rozstępów mam trochę na udach po okresie dojrzewania, dlatego teraz się ich boję ale co zrobić... ,;)

A ja rukolę uwielbiam a szczególnie ta z ogródka ona jest bardziej ostra niż ta sklepowa[emoji3]
Ja usg połówkowe mam we wtorek, 6 tygodni czekałam na wizytę a wydaje się jak by to trwało wieczność. Ruchy nadal tak słabo czuję może raz dziennie jakiś lekki kopniak a raczej takie mrowienie zupełnie inaczej niż w poprzednich ciążach [emoji37] z dnia na dzień co raz bardziej się martwię czy wszystko z dzidzią ok.
Fuj, dla mnie rukola zabija smak wszystkieego innego hehe :) ale kwestia gustu :)
U mnie 20tydz. A ruchy czułam kilka razy zaledwie, teraz przez 2dni wcale... może taka nasza naatura

Ja nie póki coo nowych rozstępów brak... smaruję się oliwka, choć oczywiście raz, a nie dwa razy dziennie jakk chciałam... rozstępów mam trochę na udach po okresie dojrzewania, dlatego teraz się ich boję ale co zrobić... ,;)

Ja na udach też mam po okresie dojrzewania. A co do smrowania to raz dziennie na wieczór bo rano nie mam nigdy czasu jakoś ;)

Ja czuje mocno ruchy , a dziś ciszaaa [emoji52] mam nadzieje , ze jeszcze da znk bo jego pora to po 1.

Flamandka ci brzus yez szybciutko rośnie [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t5d [emoji272]

reklama
Udało się! Przeczytałam wszystko
Ja mam wizytę we wtorek ale dopiero popołudniu, zawsze co 4 tygodnie (teraz to będzie połówkowe wiec podwójnie się cieszę) i na początku mam mierzone ciśnienie, siki, krew, waga i wtedy wchodzę do gabinetu. Tak wiec wszystko za jednym razem, w jednym miejscu.
Dzisiaj to mała pierwszy raz tak bardzo się rusza i co chwile szaleje ;) mąż się śmieje ze te rybki znad morza tak jej smakowały ;)
Jaj iż idę spać bo cały dzien na słońcu mnie trochę wykończył, dobranoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry